T-14 Armata

@nyugger

Látom sikerült azt feltöltenem amit neked...

Na de összegezzük. Ez a hőkamera az adatok alapján koppra ugyanazt tudja (nem elképzelhetetlen, hogy mostanra sikerült csak az orosz iparnak lemásolnia a francia hőkamerát), mint a 20+ éves francia hőkamera (abból sem a jobb XP, hanem csak az FC) csak rosszabb felbontás mellett.

Amúgy angolra úgy fordítja a látótávolságot, hogy: range in the SHPZ, non less then 4500m.

ha a tervezőknek sikerül a közeljövőben új tűzvezető rendszerrel felszerelni ezt a harckocsit, új motort telepíteni és javítani a páncélzatát,
Akkor kb ugyan ott lenne árban mint az armata :D
Miben is lenne a Kf51 és az M1A3 fejlettebb koncepció, mint az Armata?
Csak figyelj és kövesd a fejlesztést
Az armata elavult lesz
ukrán háború vége előtt nem fog beindulni.
Oroszország letérdel még az előtt hogy beindulna a majd akkorra már elavult armata gyártása ;)
A háború vége Oroszország veresége lesz már omladozik és nem sok kell neki .

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Vicces
Reactions: fip7
Akkor kb ugyan ott lenne árban mint az armata :D

Csak figyelj és kövesd a fejlesztést
Az armata elavult lesz

Oroszország letérdel még az előtt hogy beindulna a majd akkorra már elavult armata gyártása ;)
A háború vége Oroszország veresége lesz már omladozik és nem sok kell neki .
Tuggyukruszkirossz, nyugati az remek. Meg tegnap péntek volt, megint letérdeltek mint minden pénteken.

• Tetszik
Reactions: szegcsab and fip7

Már az első 1 percben kiderül, hogy a csávó semmit nem tud a témáról, de legalább orbitális f@szfej.

Vagy csak felbasznám magam rajta, ha belenéznék

Nem éri meg. Ez az a szint, amikor a hülye okoskodik, csak hard core-ban.

Had tippeljem meg, csak nem megint Taraszenko és Lazerpig állításait mutatja be igazságként a haha lerobbant a Vörös téren (nem) mekkora egy szar szöveg mellett?

Egyik hozzászólás a videó alatt:
"Azt erzed, hogy Hidegkuti Konstantin ebben a pillanatban kapott idegosszeomlast, agyverzest es strokeot.... mar ezert megerte! "
Egy másik hozzá szóló:
"Ha az emlékezetem nem csal, az ukrajnában zajló háború kitörése után említették, hogy a T14 gyártasát leállítják, mivel többségben VOLVO alkatrészeket alkalmaznak a harckocsin. Ez számomra egy sokknak felért,- nem kell magyaráznom, hogy miért."

Megtalálta a videó a közösségét.

Aki ezt a videót készétette egy nagyon buta ember. Semmit sem tud a tankokról.

Had tippeljem meg, csak nem megint Taraszenko és Lazerpig állításait mutatja be igazságként a haha lerobbant a Vörös téren (nem) mekkora egy szar szöveg mellett?

Már az első 1 percben kiderül, hogy a csávó semmit nem tud a témáról, de legalább orbitális f@szfej.

Nem éri meg. Ez az a szint, amikor a hülye okoskodik, csak hard core-ban.

Nem csak a T-14-es Armatáról készített műsora ilyen hangvételű / hozzáállású, hanem az összes többi harckocsiról, és páncélosról készített műsora is.

A Bradley-ről szóló műsora az a Hullagyártó harckocsi c. remekművet adja elő ismételten, azt a műsorát is halál komolyan kell venni ?

Akármilyen harckocsit mutat be, mindegyiket csak gúnyolni fogja a hibái felnagyításával.

Maga a videógyártó előre leírta, hogy ez nem egy komoly háborús csatorna, aki olyant keres, az bizony rossz helyen jár.

• Tetszik
Reactions: nyugger
Akármilyen harckocsit mutat be, mindegyiket csak gúnyolni fogja a hibái felnagyításával.

Maga a videógyártó előre leírta, hogy ez nem egy komoly háborús csatorna, aki olyant keres, az bizony rossz helyen jár.

1. Szerintem ezzel a saját hozzá nem értését mentegeti, hiszen nem kell olyanból videót csinálni, amihez hülye vagy
2. A közönsége 100%-ban komolyan veszi, ez a hozzászólásokból is látszik.
+1
Hogy mennyire nem gondolja komolyan a videót a saját készítője. Lásd a hozzászólását:
"Ha a vélemények sokak számára "ruszofóbnak" hatnak akkor sajnálattal közlöm, hogy az infók ciril betűs orosz haditechnikai fórumokról származnak (a net sötétebb feléről). Én személy szerint jobban hiszek oroszoknak mint bármely magyar "szakértőnek" vagy egyszerű kommentelőnek. Sorry"
Szerintem ez alapján halál komolyan veszi saját magát. És be is szólt nyuggernek itt is.
Szóval az én véleményem továbbra is lesújtó erről a tagról.
Ugyan olyan ostoba mint az a másik páncél paklis csóka, akinek leírtam a T-64 kapcsán, hogy nincs igaza, lásd. a mellékelt műszaki rajzot, majd közölte, hogy ő nem tud műszaki rajzot olvasni... LOL
Bohócok, bohócok minden fele :robot:

1. Szerintem ezzel a saját hozzá nem értését mentegeti, hiszen nem kell olyanból videót csinálni, amihez hülye vagy
+1
Hogy mennyire nem gondolja komolyan a videót a saját készítője. Lásd a hozzászólását:
"Ha a vélemények sokak számára "ruszofóbnak" hatnak akkor sajnálattal közlöm, hogy az infók ciril betűs orosz haditechnikai fórumokról származnak (a net sötétebb feléről). Én személy szerint jobban hiszek oroszoknak mint bármely magyar "szakértőnek" vagy egyszerű kommentelőnek. Sorry"
Szerintem ez alapján halál komolyan veszi saját magát. És be is szólt nyuggernek itt is.
Ugyan olyan ostoba mint az a másik páncél paklis csóka, akinek leírtam a T-64 kapcsán, hogy nincs igaza, lásd. a mellékelt műszaki rajzot, majd közölte, hogy ő nem tud műszaki rajzot olvasni... LOL
" majd közölte, hogy ő nem tud műszaki rajzot olvasni"
Beszóltál a bölcsészmérnököknek? :D

Legközelebb mi jön?
Hogy napenergiával nem tudsz ipari társadalmat működtetni?

Ejj-ejj, nem vagy haladó gondolkodású....

+1

" majd közölte, hogy ő nem tud műszaki rajzot olvasni"
Beszóltál a bölcsészmérnököknek? :D

Legközelebb mi jön?
Hogy napenergiával nem tudsz ipari társadalmat működtetni?

Ejj-ejj, nem vagy haladó gondolkodású....

Az oroszfikázás az egy régi népi sport Magyarországon, ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni. Az amerikai fegyóról szóló vidi az kevés embert érdekel, ellenben látnak egy orosz fegyóról / harcjárműről szóló vidit, a fénysebességnél is gyorsabban kattintanak rá, és a vidi megnézése nélkül előre fikázásba kezdenek. Ezzel a sok hülyével mit lehet kezdeni ?

A korrektség kedvéért nem csak az Armatás műsorát néztem meg, hanem a Bradley-t is teljesen lehúzta, 10 fájdalmasan hosszú percen taglalja, hogy

• a fegyverzete az gyenge

• a tűzvezetése az használhatatlan

• a páncélzata az nemlétező

• az ellenség előbb kilövi a Bradley-t minthogy az lövést tudna leadni rájuk

• az ergonómiája az szar

• vezetni is szar

• a légkondi nem működik

• amíg mások váltogatják az IFV-iket jobbnál jobb modellekre, addig az amerikaiak akkor is ragaszkodnak hozzá, amikor élesben is kipróbálva ténylegesen használhatatlan az ő lövészpáncélosuk.

Legelső amit láttam tőle, az a Tigrisről szóló vidije volt. Utána a Leó 1-esről szólót néztem meg. Utána a Bradley-ről szólót. És nyilván legutoljára került sor az Armatára.

Minek nézitek? Minden megtekintéssel, kommenttel vagy megosztással pénzt adtok a zsebébe és terjesztitek a csatornát...
Annyira ismerjük már a 21. századi online média működését, hogy ne csináljunk ekkora hülyeséget.

Na ezért nem csinálok róla reakcióvideót meg kommentelek be alája, hogy fiam hülye vagy, mert azzal csak ő járna jól
Esküszöm megfordult a fejemben, hogy csinálok reakcióvideókat a hazai megmondásokról (kifogyhatatlan az alapanyag mindkét oldalról), de semmi értelme. Hozzászólást is tiltja mindenki, ha javítasz faktuális tévedésen. Oldalfüggetlenül.

Na ezért nem csinálok róla reakcióvideót meg kommentelek be alája, hogy fiam hülye vagy, mert azzal csak ő járna jól
Szerintem még ha valakit kicsit is komolyan èrdekel a nèzői közül, akkor azzal te is jól jarnál.

Az èrtelmes nèzői, meg átpartolhatnának hozzád.

De ugye amíg viccelekek csatornaját nèzik emberek, mit várunk idehaza.

Èn szívesen megnèznèk egy szakmai "rent" videót. Bár az eredetit 1 perc körül kikapcsoltam.:D

A korrektség kedvéért nem csak az Armatás műsorát néztem meg, hanem a Bradley-t is teljesen lehúzta, 10 fájdalmasan hosszú percen taglalja, hogy

• a fegyverzete az gyenge

• a tűzvezetése az használhatatlan

• a páncélzata az nemlétező

• az ellenség előbb kilövi a Bradley-t minthogy az lövést tudna leadni rájuk

• az ergonómiája az szar

• vezetni is szar

• a légkondi nem működik

• amíg mások váltogatják az IFV-iket jobbnál jobb modellekre, addig az amerikaiak akkor is ragaszkodnak hozzá, amikor élesben is kipróbálva ténylegesen használhatatlan az ő lövészpáncélosuk.

De azt remélem vágod, hogy amit itt az M2-esről állít, az is egy ordenáré f@szság.
Értem én, hogy ehhez is hülye, csak sajnos az emberek nagy része fejben még mindig ott tart , hogy a TV-ben/Interneten láttam akkor az úgy van. És sajnos e miatt terjed a hülyeség, lásd. azon hozzá szólást, hogy a volvó (!) nem szállít alkatrészt az armatába és ezért nem gyártják sorozatban :D
Szerintem ez társadalmilag rendkívül káros.

Esküszöm megfordult a fejemben, hogy csinálok reakcióvideókat a hazai megmondásokról (kifogyhatatlan az alapanyag mindkét oldalról), de semmi értelme. Hozzászólást is tiltja mindenki, ha javítasz faktuális tévedésen. Oldalfüggetlenül.

Én úgy gondolom, hogy lehet egy másik módszer is ez ellen, például be lehet jelenteni, hogy álhíreket/hamis infókat terjeszt.
Van egy ilyen rejtett menüpont jobb oldalt, lehet használni kellene :rolleyes:

• Tetszik
Reactions: cirqle
Én úgy gondolom, hogy lehet egy másik módszer is ez ellen, például be lehet jelenteni, hogy álhíreket/hamis infókat terjeszt.
Van egy ilyen rejtett menüpont jobb oldalt, lehet használni kellene :rolleyes:
Az a baj, hogy már kissé elkezdett viszketni a tenyerem, mert eredetileg még tavaly karácsonyra terveztem egy Armata adást. Aztán lehet ha túl sok faszság van benne, akkor visszatérek a 2023-as önmagamhoz anyázni egyet

• Tetszik
Reactions: fip7