Sajna reggelre fixen nem leszek kész, mert bár a hang vágása az megvan, de illusztrációnál 17,5 percből még 10 minimum visszavan. Vszeg akkor kedd reggelre időzítem, mert napközbeni publikálással csak szoptam eddig.Majd engem nézzetek![]()
Sajna reggelre fixen nem leszek kész, mert bár a hang vágása az megvan, de illusztrációnál 17,5 percből még 10 minimum visszavan. Vszeg akkor kedd reggelre időzítem, mert napközbeni publikálással csak szoptam eddig.Majd engem nézzetek![]()
Hallgattad már nyuggert 2x sebességgel? Olyan mint Pumukli!Amint van idom megnezem

Nem majd kocsiban fogom max hangeron hogy halljam ahogy a bal elso torony ki akar szakadni a helyerol.Hallgattad már nyuggert 2x sebességgel? Olyan mint Pumukli!![]()

Én kétszeres sebességen pörgetve vágomHallgattad már nyuggert 2x sebességgel? Olyan mint Pumukli!![]()

Jaaah teljesen. Normál sebességnél meg a Hupikék törpök közül Okoska törp…Hallgattad már nyuggert 2x sebességgel? Olyan mint Pumukli!![]()

Értékeld, hogy a firkász az egységnyi villanyfogyasztást árát ki tudta keresni valahogy, viszont sikeresen kihagyta a fejlesztés, gyártás, szállítás, képzés, karbantartás, profit lövésre jutó részét is. Igaz Izraelben mindegy, mert úgyis más fizeti helyettük.https://hu.euronews.com/2025/11/30/izrael-lezerrendszere-fillerekert-zuz-szet-dronokat-es-raketakat
"A Rafael védelmi vállalat által titokban kifejlesztett Iron Beam lehetőséget nyújt a légvédelem átalakítására és az elfogási költségek radikális csökkentésére."
"A lövés költsége egyenlő az elektromos áram árával, ami Izraelben egy 100 kW-os lövés esetén pár cent."
Kár, hogy a kW-nak nincsen ára sehol, de gondolom jól képzett a szerző minden téren.
Kár, hogy egy országot nem lehet megvédeni ilyen eszközökkel, mert a hatótávja nem lehet túl nagy.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..