A haditechnikai cikkek minőségéről...

Megint csak, hol vannak akkor az adatok a Type 100, M1E3, Leo 2 A-RC 3.0 tornyának működéséről? Ja, hogy szintén nincsenek? Öööööööö
Stimmt. De ők nem is harsogják, hogy mááá mingyá rendszeresítjük.
Analógiával élve ez az egész olyan mintha a gázai háború elején kiszedett, deaktivált Trophy-val operáló Merkavákból levezetném, hogy az egész platform egy szutyok, mert hádde kilőtték őket. Helyes a megállapítás? Nem, mert mindez nem a platformon magán múlt, hanem az akkori káosz közepette használaton. Lehet belőle ragebait kontentet csinálni? Természetesen. Helyénvaló ez szakmailag? Kurvára nem.
*párat kilőttek, illetve lerohantak
Amúgy stimmt. Bár nem értem, h ez a proto armatához hogy klappol, dew lehet ez már a sör.
Vannak olyan dolgok, amiket egy bizonyos szint felett nem teszünk meg

Cserébe vannak azért olyan alap általános elemzési pontok, amelyeket technikai szempontból univerzálisan lehet applikálni.
Dehogy vannak. Errefelé nem racionalitás van. Depláne nem nyugati gondolkodás szerinti.
Az viszont már egy külön elemzési szint - és ezáltal a térségbeli szakértők ismérve -, hogy a technikai részleteken túl a háttérbeli doktrinális felhasználást/hátteret mennyire ismerik.
Nem csak a doktrinát kell, hanem a társadalmat, néplelket. Ezt meg úgy nem fogja senki érteni, ha nem él/élt itt.
A doktrina a legegyszerűbb része.
Na én ilyen a Közel-Keletnél fixen nem leszek, de nem is akarok :D
Ennek őszintén örülök, mert annál szánalmasabb kevés volt, amikor egy valamihez vmennyire értő elemzők beleokoskodtak
olyanba, és abszolut igazságokat jelentenek ki, amiről nem biztos, hogy biztos fogalmuk van.
Ugyan nem vagyunk egy platformon, de azért kudos, hogy azokat a szlávokat érted -legalábbis úgy gondolom érteni véled,
még ha nem is vagy pártatlannak mondható.
Szegény haverom érezhetett ilyen fájdalmat, amikor katétert helyeztek fel neki

Szintúgy, évek óta magamtól hazai tartalmat ha nem linkelnek/küldik nem nézek

Nem kell szégyenkezni, önmagamtól én sem nézném meg az enyéimeket :D
Erre ezt tudnám ismét:
És továbbra is: szórakoztató, vicces videók.
Ahogy egyébként ő maga is többször leírta ott YT-n. Nem is akar több lenni.
Nem Molni-féle hardcore (és száraz) tech videónak nézem.

De azért lábjegyzetben: ha orosz oldalon állna, akkor kevésbé lennél vele Te is kritikus :P :D

Én egyáltalán nem állok orosz oldalon. Röviden: Ez gyenge még akkor is ha a tartalmat humorral kísérli meg pótolni.
Még Dudi se bírta. -.-
Nem is neked írtam
Amúgy ja vágom, a Bradley is szakmailag tré.
Nem is ebből kell megtanulni egyik járművet sem.
Adj egy esélyt a Zrínyis videójának, komolyan! :D

Engem azért nem vádolhatsz ruszkifansággal,de szerintem is a YT félretájékoztató videók hosszú sorát gyarapitja az ürge.Akkor is,ha a hangvétel humoros.
Az legyen a tájékozatlanok baja, én végigröhögtem a Lee-s, Zrínyis meg a Neubaufahrzeug-os videóját is
Az afgán + téli háborús videói meg kifejezetten jók, még ha zanzásítva is van ennyi időbe. És ezeknek a végén egyáltalán
nem poénkodik, sőt.

• Szomorú
Reactions: fip7
Hát akkor csinálj neki egyet :cool:

Hát nekem nincs személyes tapasztalatom a Bradley ergonómiájáról, komfortjáról, kezelőszerveiről, tűzvezetéséről, és társairól, mint ahogy Magyar Farkasnak, vagy ennek az illetőnek ...

UENEdDA.jpeg

Én egyáltalán nem állok orosz oldalon. Röviden: Ez gyenge még akkor is ha a tartalmat humorral kísérli meg pótolni.
Még Dudi se bírta. -.-
Nekem amúgy pont nincs semmi bajom a T-14-el azt leszámítva, hogy nem sikerült bele kiizaddni egy normális motort (az X elrendezésű motor zsákutca, azt feleslegesen reszelik).

Higi neked vicciike és tetszik, neked ez elég. Értyük. Lapozzunk
Meg ne sértődjünk már, hogy egy (valójában kettő, Armata+Bradley) elszúrt videó miatt nem írok le valakit,
amikor a többi cucca nézhető :P
Relaxációs idő van: lehet bejglit, mézeskalácsot sütni, káposztát tölteni, rohangálni 10x a boltba, csomagolópapírt keresni stb :D