A haditechnikai cikkek minőségéről...

Amikor velem interjúzik, akkor meglepően értelmes és konstruktív diskurzust lehet vele folytatni. Lásd most is a hazai fegyvertartás helyzete. Persze ezt embere és témája válogatja, de nálam a Jeszy adások meglepően kellemesen szoktak kijönni. Főleg hogyha hagyjuk hosszabb lére engedni a beszélgetést. Megint csak, ez teljesen független attól, amit/ahogyan/amiképp a kolléga a belpolitika téren végez. Nekem személyesen jó tapasztalataim vannak vele, igaz ez kifejezetten specifikus téma

Nem voltam teljesen formában, szegény Kaliber főszerkesztő keresztnevét felcseréltem Andrásra Gábor helyett, plusz asszem Kiskunlacházát mondtam Kiskunfélegyháza helyett. Még december elején vettük fel, amikor relatíve nagy rohanásban voltam
Nem bírom ezt a csávót, ezt a Nyuggert most nem nézem meg sajna.

• Tetszik
Reactions: Ocses and nyugger
Keddi kikerüléssel M1E3 Abrams vagy Oresnyik videó legyen? Utóbbi aktuálisabb, előbbivel viszont előrébb járok, plusz megvágni is könnyebb lesz, mert szarásig van a net illusztrációval éés nem kell egy fúvóka képét 5 órán át keressek

Több téma van itt kivesézve, de ide rakom, mert bennünket a magyar biztonságpolitika érdekel leginkább. Persze, ez sem a lgjobb kifejezés erre a videóra, mert inkább szórakoztató jellege is van, nem csak komoly, de talán maradhat itt. Nyugger teljesen jól nyomta. Talán picit jobban utánanézhetett volna a magyar fegyverbeszerzéseknek, a rendszerváltás óta. a T-72 a nem ex szovjet államadósság fejébe jött, hanem Keleti György minisztersége alatt vettük, a Belarusz féltől. Legendája van a harckocsik kiválasztásának, hogyan is volt. Illetve kimaradt a felsorolásból még a Mistral beszerzés is. Azonban összességében ez egy nagyon jó videó lett szerintem.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: SilvioD
Több téma van itt kivesézve, de ide rakom, mert bennünket a magyar biztonságpolitika érdekel leginkább. Persze, ez sem a lgjobb kifejezés erre a videóra, mert inkább szórakoztató jellege is van, nem csak komoly, de talán maradhat itt. Nyugger teljesen jól nyomta. Talán picit jobban utánanézhetett volna a magyar fegyverbeszerzéseknek, a rendszerváltás óta. a T-72 a nem ex szovjet államadósság fejébe jött, hanem Keleti György minisztersége alatt vettük, a Belarusz féltől. Legendája van a harckocsik kiválasztásának, hogyan is volt. Illetve kimaradt a felsorolásból még a Mistral beszerzés is. Azonban összességében ez egy nagyon jó videó lett szerintem.

Sztem a Mistralt mondta.
De volt pár pici kapufa, Kiskunlacháza. :oops:
Biztos kíváncsi volt, ki figyel.o_O

Csak idézni tudlak.
Azonban összességében ez egy nagyon jó videó lett szerintem.

@nyugger ,baxki,ez irtó pocsék volt......Végig se tudtam nézni.

• Tetszik
Reactions: Ocses
Èn kinlódva pár napja vègighalgattam vezetès közben.

Sajna ugyanezt gondolom.

Rendesen szekunder szègyenem volt többször is.:confused:

Ha nem tudnám ki az a @nyugger ès mi a munkássága, ez alapján sok jót nem feltèteleznèk róla.o_O
Feléig se jutottam.Debil ürge szintjére ment le,kivel dumált.Kár volt elmennie hozzá.