a legjobb bizonyíték, hogy -legalábbis ő- komolyan gondolja, hogy a nárcisztikus, ízléstelelen barma magáról nevezné el...Ez nagyobb lenne, mint a Kirov osztály, ha nem full kamu.
a legjobb bizonyíték, hogy -legalábbis ő- komolyan gondolja, hogy a nárcisztikus, ízléstelelen barma magáról nevezné el...Ez nagyobb lenne, mint a Kirov osztály, ha nem full kamu.
És abszolute, de semmi értelme.Ha a bombasztikus elemeket lefejtjük, ez tkp. az Arsenal Ship koncepció felélesztése, csak személyzettel.
@SilvioDVan olyan itt a fórumon aki szerint Trump nem egy elkényezetett 79 éves hülye gyerek aki a saját országának is csak árt?

Idáig pont az volt a koncepció hogy sok kisebb hajójuk legyen: "distributed fire power", mert kisebb kockázat és probléma ha egy odaveszik. Ez lett volna a Constellation class, de elcseszték.És abszolute, de semmi értelme.
Szerintem ennyi gondolat nem volt mögötte.Idáig pont az volt a koncepció hogy sok kisebb hajójuk legyen: "distributed fire power", mert kisebb kockázat és probléma ha egy odaveszik. Ez lett volna a Constellation class, de elcseszték.
Sztem ez Trump "Maus-tank projektje": nagy és "félelmetes", de gyakorlatban semmire nem jó - csak egy zsíros célpont Kínának.
Mindkettő kell. A US Navy baja, hogy elengedték a fregattokat, csak rombolókat építettek a hordozókon kívül.Idáig pont az volt a koncepció hogy sok kisebb hajójuk legyen: "distributed fire power", mert kisebb kockázat és probléma ha egy odaveszik. Ez lett volna a Constellation class, de elcseszték.
Sztem ez Trump "Maus-tank projektje": nagy és "félelmetes", de gyakorlatban semmire nem jó - csak egy zsíros célpont Kínának.
Szokták mondani, hogy mindenki úgy cseszi el az életé, ahogy tudja.Mindkettő kell. A US Navy baja, hogy elengedték a fregattokat, csak rombolókat építettek a hordozókon kívül.
Ez a hodáj fegyverzetileg vicc, ekkora méret mellett összesen 124 mk41 vls-t raknának csak bele, plusz az atom robbanófejü nagyobb rakéták. Ez így pont nem arsenal ship, ez ugyanaz a megalomán idiótizmus, ami sztálint fűtötte a szovjet csatahajókkal. És rádásul 20-25 egységet akar, mközben a Navy már most is létszámhiánnyal küszködik...
Szerintem az Arsenal shipnek abszolút van értelme, sőt. Különösen most. Viszont pont úgy van értelme, hogy a méretet csökkentsék, sőt a szárazföldi megfelelőiknek megjelenése is eléggé adja magát.Ha a bombasztikus elemeket lefejtjük, ez tkp. az Arsenal Ship koncepció felélesztése, csak személyzettel.
Haja, a mi kormányunk is szereti Trumpot utánozni, mit fogunk gyártani?Szerintem az Arsenal shipnek abszolút van értelme, sőt. Különösen most. Viszont pont úgy van értelme, hogy a méretet csökkentsék, sőt a szárazföldi megfelelőiknek megjelenése is eléggé adja magát.
Nem tudod csökkenteni a méretet, mert a fegyverzet nagyon sok helyet foglal.Szerintem az Arsenal shipnek abszolút van értelme, sőt. Különösen most. Viszont pont úgy van értelme, hogy a méretet csökkentsék, sőt a szárazföldi megfelelőiknek megjelenése is eléggé adja magát.
A mi mindenkori kormányunk (mindegy milyen párt) szinte kizárólag f.szságokat csinál honvédelem terén, Trump sem kell hozzá.Haja, a mi kormányunk is szereti Trumpot utánozni, mit fogunk gyártani?

Nem gondolnám hogy törödnek vele.Trump nem szereti lopakodó kialakítású hajókat, mert szerinte azok rondák.
![]()
Trump went off about 'ugly' stealth warships in his aimless chat with US generals and admirals
The US president has often focused on the appearance and aesthetic of US Navy ships, calling them ugly compared to other countries' vessels.www.businessinsider.com
Mindig "jóra" vezet ha diktátorok beleugatnak a fegyverek tervezésébe...![]()
Eddig senki nem mert nemet mondani neki semmire. Üdv a "szép új világban"!Nem gondolnám hogy törödnek vele.

Az államokban nem tud diktátor lenni az elnök.Trump nem szereti lopakodó kialakítású hajókat, mert szerinte azok rondák.
![]()
Trump went off about 'ugly' stealth warships in his aimless chat with US generals and admirals
The US president has often focused on the appearance and aesthetic of US Navy ships, calling them ugly compared to other countries' vessels.www.businessinsider.com
Mindig "jóra" vezet ha diktátorok beleugatnak a fegyverek tervezésébe...![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..