a legjobb bizonyíték, hogy -legalábbis ő- komolyan gondolja, hogy a nárcisztikus, ízléstelelen barma magáról nevezné el...Ez nagyobb lenne, mint a Kirov osztály, ha nem full kamu.
a legjobb bizonyíték, hogy -legalábbis ő- komolyan gondolja, hogy a nárcisztikus, ízléstelelen barma magáról nevezné el...Ez nagyobb lenne, mint a Kirov osztály, ha nem full kamu.
És abszolute, de semmi értelme.Ha a bombasztikus elemeket lefejtjük, ez tkp. az Arsenal Ship koncepció felélesztése, csak személyzettel.
@SilvioDVan olyan itt a fórumon aki szerint Trump nem egy elkényezetett 79 éves hülye gyerek aki a saját országának is csak árt?

Idáig pont az volt a koncepció hogy sok kisebb hajójuk legyen: "distributed fire power", mert kisebb kockázat és probléma ha egy odaveszik. Ez lett volna a Constellation class, de elcseszték.És abszolute, de semmi értelme.
Szerintem ennyi gondolat nem volt mögötte.Idáig pont az volt a koncepció hogy sok kisebb hajójuk legyen: "distributed fire power", mert kisebb kockázat és probléma ha egy odaveszik. Ez lett volna a Constellation class, de elcseszték.
Sztem ez Trump "Maus-tank projektje": nagy és "félelmetes", de gyakorlatban semmire nem jó - csak egy zsíros célpont Kínának.
Mindkettő kell. A US Navy baja, hogy elengedték a fregattokat, csak rombolókat építettek a hordozókon kívül.Idáig pont az volt a koncepció hogy sok kisebb hajójuk legyen: "distributed fire power", mert kisebb kockázat és probléma ha egy odaveszik. Ez lett volna a Constellation class, de elcseszték.
Sztem ez Trump "Maus-tank projektje": nagy és "félelmetes", de gyakorlatban semmire nem jó - csak egy zsíros célpont Kínának.
Szokták mondani, hogy mindenki úgy cseszi el az életé, ahogy tudja.Mindkettő kell. A US Navy baja, hogy elengedték a fregattokat, csak rombolókat építettek a hordozókon kívül.
Ez a hodáj fegyverzetileg vicc, ekkora méret mellett összesen 124 mk41 vls-t raknának csak bele, plusz az atom robbanófejü nagyobb rakéták. Ez így pont nem arsenal ship, ez ugyanaz a megalomán idiótizmus, ami sztálint fűtötte a szovjet csatahajókkal. És rádásul 20-25 egységet akar, mközben a Navy már most is létszámhiánnyal küszködik...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..