Amerikai haditengerészet / US Navy

És abszolute, de semmi értelme.
Idáig pont az volt a koncepció hogy sok kisebb hajójuk legyen: "distributed fire power", mert kisebb kockázat és probléma ha egy odaveszik. Ez lett volna a Constellation class, de elcseszték.
Sztem ez Trump "Maus-tank projektje": nagy és "félelmetes", de gyakorlatban semmire nem jó - csak egy zsíros célpont Kínának.

Idáig pont az volt a koncepció hogy sok kisebb hajójuk legyen: "distributed fire power", mert kisebb kockázat és probléma ha egy odaveszik. Ez lett volna a Constellation class, de elcseszték.
Sztem ez Trump "Maus-tank projektje": nagy és "félelmetes", de gyakorlatban semmire nem jó - csak egy zsíros célpont Kínának.
Szerintem ennyi gondolat nem volt mögötte.
Nagy és drága és Trump = jó

Mindkettő kell. A US Navy baja, hogy elengedték a fregattokat, csak rombolókat építettek a hordozókon kívül.

Ez a hodáj fegyverzetileg vicc, ekkora méret mellett összesen 124 mk41 vls-t raknának csak bele, plusz az atom robbanófejü nagyobb rakéták. Ez így pont nem arsenal ship, ez ugyanaz a megalomán idiótizmus, ami sztálint fűtötte a szovjet csatahajókkal. És rádásul 20-25 egységet akar, mközben a Navy már most is létszámhiánnyal küszködik...

Mindkettő kell. A US Navy baja, hogy elengedték a fregattokat, csak rombolókat építettek a hordozókon kívül.

Ez a hodáj fegyverzetileg vicc, ekkora méret mellett összesen 124 mk41 vls-t raknának csak bele, plusz az atom robbanófejü nagyobb rakéták. Ez így pont nem arsenal ship, ez ugyanaz a megalomán idiótizmus, ami sztálint fűtötte a szovjet csatahajókkal. És rádásul 20-25 egységet akar, mközben a Navy már most is létszámhiánnyal küszködik...
Szokták mondani, hogy mindenki úgy cseszi el az életé, ahogy tudja.

Misinator féle módosítása: ...ahogy csak bírja.

(Majd) mindenkit hagyni kell, amikor hülyeséget csinál.
Előbb-utóbb lenullázza magát az ellenfelek ténykedés nélkül is, lásd Szovjetunió.

• Tetszik
Reactions: endre
Ha a bombasztikus elemeket lefejtjük, ez tkp. az Arsenal Ship koncepció felélesztése, csak személyzettel.
Szerintem az Arsenal shipnek abszolút van értelme, sőt. Különösen most. Viszont pont úgy van értelme, hogy a méretet csökkentsék, sőt a szárazföldi megfelelőiknek megjelenése is eléggé adja magát.

Szerintem az Arsenal shipnek abszolút van értelme, sőt. Különösen most. Viszont pont úgy van értelme, hogy a méretet csökkentsék, sőt a szárazföldi megfelelőiknek megjelenése is eléggé adja magát.
Nem tudod csökkenteni a méretet, mert a fegyverzet nagyon sok helyet foglal.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Trump nem szereti lopakodó kialakítású hajókat, mert szerinte azok rondák.

Mindig "jóra" vezet ha diktátorok beleugatnak a fegyverek tervezésébe... :oops:
Nem gondolnám hogy törödnek vele.

• Vicces
Reactions: Aladeen
Nem gondolnám hogy törödnek vele.
Eddig senki nem mert nemet mondani neki semmire. Üdv a "szép új világban"! :D

Persze amilyen ütemben és módon haladnak ott a dolgok, valszeg ebből az új csodahajóból sem lesz semmi. Már épülőfélben lévő hajókat mondtak vissza - nem egyszer.

• Tetszik
2030 előtt nem lesz semmi az első egységből. Kb ugyanaz lesz, mint sztálin csatahajóiból a háború után, amint trump nem lesz képben, törlik a francba az egészet, addig takaréklángon "eldolgoznak" rajta. A Mester boldog lesz, jönnek a róla elnevezett csatahajók, mutogatják neki a szép modelleket, videokat, aztán megy az egész a kukába.

The_Golden_Fleet_USS_Defiant_Munitions-2048x1036.jpg

• Tetszik