Ez a pesti Havanna lakótelepen sem ritka...néha disznóvágás is van a 10 emeletes panelházak tetején...Egyes országokban(pl koszovó) az normális.![]()

Ez a pesti Havanna lakótelepen sem ritka...néha disznóvágás is van a 10 emeletes panelházak tetején...Egyes országokban(pl koszovó) az normális.![]()

Volt hogy lovat vagtak le ott a 10.-en a rendorok amikor kierkeztek mar a foldszinten verben tapicskoltak.Ez a pesti Havanna lakótelepen sem ritka...néha disznóvágás is van a 10 emeletes panelházak tetején...![]()
Az semmi anno a mentőállomáson is volt! Volt is belőle balhéEz a pesti Havanna lakótelepen sem ritka...néha disznóvágás is van a 10 emeletes panelházak tetején...![]()

Jövedelem letiltással a NAV közvetlen a munkáltatótól is beszedheti... Mielőtt eljutna a készpénzes kifizetésig.Lehet, hogy az van a háttérben, hogy jelenleg a fizetések átlag 20-25%-át valamilyen jogcímen inkasszózák, vagy végrehajtással terhelik, akkor is, ha az vitatható. Egy teljesen kiszolgáltatott ember természetes reakciója.
Kicsit sem urban legend szagúVolt hogy lovat vagtak le ott a 10.-en a rendorok amikor kierkeztek mar a foldszinten verben tapicskoltak.

Pedig hasonló tényleg voltKicsit sem urban legend szagú![]()

Nekem is mesélték de melle képet is mutattakKicsit sem urban legend szagú![]()

Ha nem nézel a szemükbe nincs baj.Btw, udvaroltam egy lánynak egy ideig, aki a havannán lakott.
Többször kísértem haza éjjel bkv-vel, és egyszer sem ért atrocitás.
Olyan kétezres években lehetett.
Pedig hasonló tényleg volt![]()
Azt megnézem, ahogy felviszel egy lovat a tizedikreNekem is mesélték de melle képet is mutattak
Ha nem nézel a szemükbe nincs baj.
Ismerem a jelenséget, csak őszíntén? Már kezdem unni, hogy én fizetek az összes ilyen helyett.Csak a jelenségre akartam rámutatni.
Nagyon szép, nekem meg lett erre egy kérdésem:hogy joga van e a dolgozónak készpénzben felvenni a fizetését, erre az a válasz hogy igen. Pont.
Megcsinálták, hogyan mikor? Jo kerdes…es nem is csak egy volt fent hanem ha jol emlekszem 3 is es mind a harmat levagtak fent a 10.-en a folyoson es basszus kepekrol is durva volt gondolj bele egy kifejlett loban 40-50liter ver van.Azt megnézem, ahogy felviszel egy lovat a tizedikre
De akár az elsőre is egy panelban.
Lovagolok/tam. Nem viszel fel te, de más sem egy lovat a 10-reMegcsinálták, hogyan mikor? Jo kerdes…es nem is csak egy volt fent hanem ha jol emlekszem 3 is es mind a harmat levagtak fent a 10.-en a folyoson es basszus kepekrol is durva volt gondolj bele egy kifejlett loban 40-50liter ver van.
Jo ez meg a 2000 evekben volt de a helyszini kepek amit mutattak meg azon a regi szar minosegi kepen is durva volt…

Ez így igaz, de általában megelőzi egy sima inkasszó.Jövedelem letiltással a NAV közvetlen a munkáltatótól is beszedheti... Mielőtt eljutna a készpénzes kifizetésig.
![]()
Jövedelem letiltás Magyarországon 2025-ben: Szabályok, tippek és amiket mindenképp tudnod kell
Ismerd meg a 2025-ös jövedelem letiltás szabályait Magyarországon, a védett minimumokat, családi kedvezményeket és gyakorlati tippeket.www.fizetesek.com
Hat mondom hogy fent voltak ersd mar meg anno 25 eve volt ez kb megoldottak felvittek nem irnak rola kamu jelentest a kollegak es fenykepzik szarra az egesz helyet lohullakkal….olyanokat latnak/latunk szolgalatban amit epp esszel felnem birsz fogni sokszor, nem latsz…es ha elmeseljuk nem hiszi el senki, ez is ilyen.Lovagolok/tam. Nem viszel fel te, de más sem egy lovat a 10-re![]()
Átvettem a stafétát, én épp most csinálomKicsit sem urban legend szagú
Btw, udvaroltam egy lánynak egy ideig, aki a havannán lakott.
Többször kísértem haza éjjel bkv-vel, és egyszer sem ért atrocitás.
Olyan kétezres években lehetett.

OK. Elhiszem, ha elmagyarázod, hogyan vitték föl.Hat mondom hogy fent voltak ersd mar meg anno 25 eve volt ez kb megoldottak felvittek nem irnak rola kamu jelentest a kollegak es fenykepzik szarra az egesz helyet lohullakkal….olyanokat latnak/latunk szolgalatban amit epp esszel felnem birsz fogni sokszor, nem latsz…es ha elmeseljuk nem hiszi el senki, ez is ilyen.
Lattam es ateltem olyat itt hogyha le irnam hulyenek neznetek de ha velem nem eli at meg 4 masik kollega es nincs rola tobb kamera felvetel ense hinnem el hogy megtortent…
Amugy meg ense hittem el mig elo nem halasztak az ugyiratot az irattarbol es megnem mutattak az ott keszult helyszininfotokat es jelenteseket.OK. Elhiszem, ha elmagyarázod, hogyan vitték föl.
és az élő lovat vitték fel tehát, nem egy hullátAmugy meg ense hittem el mig elo nem halasztak az ugyiratot az irattarbol es megnem mutattak az ott keszult helyszininfotokat es jelenteseket.
Szerintem teher lift
Igen, a rejtett munkaeroforras ha ez mond valamités az élő lovat vitték fel tehát, nem egy hullát

Esetleg az előző oldal fő témájához van valami észrevételed?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..