Beszélgető

Lehet, hogy az van a háttérben, hogy jelenleg a fizetések átlag 20-25%-át valamilyen jogcímen inkasszózák, vagy végrehajtással terhelik, akkor is, ha az vitatható. Egy teljesen kiszolgáltatott ember természetes reakciója.
Jövedelem letiltással a NAV közvetlen a munkáltatótól is beszedheti... Mielőtt eljutna a készpénzes kifizetésig.

Kicsit sem urban legend szagú :D
Pedig hasonló tényleg volt :D
fortepan_261118.jpg

Csak a jelenségre akartam rámutatni.
Ismerem a jelenséget, csak őszíntén? Már kezdem unni, hogy én fizetek az összes ilyen helyett.

hogy joga van e a dolgozónak készpénzben felvenni a fizetését, erre az a válasz hogy igen. Pont.
Nagyon szép, nekem meg lett erre egy kérdésem:
Miért az adócsalást, és a feketegazdaságot akarja támogatni?
Mert van ám erre egy nagyon egyszerű megoldás:
Keres egy kvázi ingyenes számlát, majdnem minden banknak van. Felveszi a fizetését róla. És boldogan hordja az alucsákót amíg meg nem hal.
Ennek a költségei alacsonyabbak, mint ha kpban kapná, még részére is. Csak ennek van egy hátránya, nem lehet vele feketézni.
Persze ez se jó, mert itt is nekem kell majd fizetnem utána a kimaradt adót, és járulékot. Nekem lesz egyre rosszabb minden szolgáltatás, és minden közmű. Mert így is a számla nélkül occsóbat fogja választani.
De legalább egy részét a költségeknek ő is fizezné.
És mielőtt azzal jönnél, hogy, dehátígyisbefizetiazadót, nos rövid úton eljutunk oda, hogy minden denekemnemkellszámla mögött ott van, hogy borítékban kapja a fizuja nagy részét, és attól fél, hogy így kiderül a turpisság.
Na ezért érdekelne, hogy miért támogatja valaki az adócsalást, és a fekete gazdaságot.

Nostradamus jóslatainak bemutatása. Érdekes gondolatok hangzanak el a videóban:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Azt megnézem, ahogy felviszel egy lovat a tizedikre :D
De akár az elsőre is egy panelban.
Megcsinálták, hogyan mikor? Jo kerdes…es nem is csak egy volt fent hanem ha jol emlekszem 3 is es mind a harmat levagtak fent a 10.-en a folyoson es basszus kepekrol is durva volt gondolj bele egy kifejlett loban 40-50liter ver van.

Jo ez meg a 2000 evekben volt de a helyszini kepek amit mutattak meg azon a regi szar minosegi kepen is durva volt…

Megcsinálták, hogyan mikor? Jo kerdes…es nem is csak egy volt fent hanem ha jol emlekszem 3 is es mind a harmat levagtak fent a 10.-en a folyoson es basszus kepekrol is durva volt gondolj bele egy kifejlett loban 40-50liter ver van.

Jo ez meg a 2000 evekben volt de a helyszini kepek amit mutattak meg azon a regi szar minosegi kepen is durva volt…
Lovagolok/tam. Nem viszel fel te, de más sem egy lovat a 10-re :D

• Hűha
Reactions: Kim Philby
Lovagolok/tam. Nem viszel fel te, de más sem egy lovat a 10-re :D
Hat mondom hogy fent voltak ersd mar meg anno 25 eve volt ez kb megoldottak felvittek nem irnak rola kamu jelentest a kollegak es fenykepzik szarra az egesz helyet lohullakkal….olyanokat latnak/latunk szolgalatban amit epp esszel felnem birsz fogni sokszor, nem latsz…es ha elmeseljuk nem hiszi el senki, ez is ilyen.

Lattam es ateltem olyat itt hogyha le irnam hulyenek neznetek de ha velem nem eli at meg 4 masik kollega es nincs rola tobb kamera felvetel ense hinnem el hogy megtortent…

Kicsit sem urban legend szagú :D

Btw, udvaroltam egy lánynak egy ideig, aki a havannán lakott.
Többször kísértem haza éjjel bkv-vel, és egyszer sem ért atrocitás.
Olyan kétezres években lehetett.
Átvettem a stafétát, én épp most csinálom :D
Nem egy esti Budaörs, de 4-6hoz képest meglepően kulturált.

Bár már hajtogatták be a motoros tükrömet, mert valaki bejáratott helyére álltam (??).

Hat mondom hogy fent voltak ersd mar meg anno 25 eve volt ez kb megoldottak felvittek nem irnak rola kamu jelentest a kollegak es fenykepzik szarra az egesz helyet lohullakkal….olyanokat latnak/latunk szolgalatban amit epp esszel felnem birsz fogni sokszor, nem latsz…es ha elmeseljuk nem hiszi el senki, ez is ilyen.

Lattam es ateltem olyat itt hogyha le irnam hulyenek neznetek de ha velem nem eli at meg 4 masik kollega es nincs rola tobb kamera felvetel ense hinnem el hogy megtortent…
OK. Elhiszem, ha elmagyarázod, hogyan vitték föl.

• Tetszik
Reactions: Kávé
OK. Elhiszem, ha elmagyarázod, hogyan vitték föl.
Amugy meg ense hittem el mig elo nem halasztak az ugyiratot az irattarbol es megnem mutattak az ott keszult helyszininfotokat es jelenteseket.

Szerintem teher lift, mashogy eselytelen a lovakat max 2 emeletig tudna az ember lepcsoztetni vagy addigse.