Most mit mondjak? Jobb ötletem nincs...Nahát, ott tölthetik a KC-390-asok egymást... és NATO missziós légi utántöltésre vették a gépeiket... mik vannak.
Most mit mondjak? Jobb ötletem nincs...Nahát, ott tölthetik a KC-390-asok egymást... és NATO missziós légi utántöltésre vették a gépeiket... mik vannak.
Valószínűleg ez így van. Állítólag mi is erre akartuk venni, nem csak Gripen utántöltésre.Most mit mondjak? Jobb ötletem nincs...
És mivel hozzák utánuk? Nem adta volna magát a helyzet, hogy az első gép átrepülésénél benne legyen a gépben feltöltve, hogy a több üzemanyag biztonságosabb óceánrepülést tegyen lehetővé? Vagy a másodikban üresen...
A negyedik portugál gépről azt írják hogy a tehertérben hordozott üzemanyag-tartályoknak köszönhetően lehetségessésé vált leszállás nélkül átrepülni az Atlanti-óceánt Brazíliából Portugáliába.Miből gondolod hogy azt onnét kell hozni?
Cobham egy angol cég: az gyártja a légiutántöltő rendszert tartályokkal, gondolával.. Ha braziloknál készült is fotó ezzel a berendezéssel (már nem tudom készült-e) az simán lehet az EMBRAER saját tesztpéldánya...
a mi gepeinken van legi utantolto csonk?Israel’s Elbit Systems has shown a concept of a specialized variant of the C-390 Millenium for ISR and SIGINT at the Singapore Airshow.
![]()
Elbit is Working on an Electronic Warfare, ISR Variant of C-390 Millenium
Israel’s Elbit Systems has shown a concept of a specialized variant of the C-390 Millenium for ISR and SIGINT at the Singapore Airshow. Israelitheaviationist.com
Elbit Targets C-390 Airborne Intel Market | Aviation Week Network
Israeli supplier Elbit Systems is pursing the market to use the Embraer C-390 as an airborne intelligence platform, displaying a model at Singapore Airshow.aviationweek.com
Van is, meg nincs is.a mi gepeinken van legi utantolto csonk?

2/1 en van a képek.szerint.Ez most akkor mit jelent?
Olvass vissza!Ez most akkor mit jelent?

Magyar nèpmesei fordulat.Ez most akkor mit jelent?
Valakiben mèlyen van egy tüske.Olvass vissza!![]()

a mi gepeinken van legi utantolto csonk?

Èn is van, ha valamit nem tudok itt kèrdezem meg.Csak 1 oldalt kellett volna vissza lapozni. Esetleg Google![]()
Èn is van, ha valamit nem tudok itt kèrdezem meg.
Nincs mindíg ideje az embernek visszalapozgatni, vagy a Google ellentmondásos oldalait böngèszni.
HááátKB ugyanannyi időbe telik ide beírni egy hsz-t, mint pl google-ba beírod hogy honvédség Kc-390, és már dobja is ki a képeket, amin látod a több méteres utántöltő csonkot.
Ha mondjuk a féktárcsa gyártóját kérdezné itt, az oké, azt nehezebb kiguglizni, de annyira azért ne legyünk már lusták, hogy tök egyszerű infókat se tudjunk magunktól megkeresni

Hááát
Többfèle kèppen írtam be.
Többször nem talált rá választ.
Két "KC-390" repülőgépünk van.a mi gepeinken van legi utantolto csonk?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..