Megvan már az összes megrendelt.Ez a Rá érünk mi arra még politikánk (majd jövőre) ez annyiszor nem vált be számunkra hogy az nem igaz! Éveket vesztegettünk már el így is! Rég megkellene lenni az összes eddig megrendelt Gidránoknak!
Igen? Én úgy tudom hogy 300-400 dn között akarunk belőlük! És abból van jelenleg 100 (+?) db eddigMegvan már az összes megrendelt.
Nincs 3-400 megrendeltIgen? Én úgy tudom hogy 300-400 dn között akarunk belőlük! És abból van jelenleg 100 (+?) db eddig
Nos te kevered, van egy keresz mennyiseg az kb 400-500korul es mi eddig 110sb ot rendeltunk az meg is jott.Igen? Én úgy tudom hogy 300-400 dn között akarunk belőlük! És abból van jelenleg 100 (+?) db eddig
Pedig van még ilyen...En imadom az ilyen cikkeket, aminek sok koze nincs a valósághoz csak a szokásos igergetes es nagyszavakat irjak meg ami kijutott a tárgyaló szobabol.

Vanádimuból van a páncélzata az üveg pedig gyémánt.

Vanádimuból van a páncélzata az üveg pedig gyémánt.![]()

Nem tudom, hogy mekkora a védettsége, de a lvl IV- hez nem kell különösebben vastag páncélzat.
Egy gyors netes keresés alapján, 2,25" (5,7 cm) vastag páncélüveg már tudja Level IV-et...
tglass.com
Én is STANAG 4569-ről beszelek.Ehh, vanádium... Az gyengusz, manapság már amúgy is a nagy entrópiájú ötvözetek a menők. A gyémánt üveg meg csak akkor ér valamit, ha nanoikerkristályos
Várj, én STANAG-ról beszélek, nem NIJ-ről. STANAG LvL 4-hez 40 mm körüli RHA acél kell, vagy hasonló vastagság a nagyon drága AlON-os "üvegből". Annyit biztosan nem tudnak azok az üvegek, pláne az ajtókon lévők, amikkel látható a Gidrán, erre a nyakamat teszem.
Egy gyors netes keresés alapján, 2,25" (5,7 cm) vastag páncélüveg már tudja Level IV-et...
![]()
Guide to Bullet-Resistant Glass Levels, Materials, and Selection
Explore bullet-resistant glass levels 1-8, their protection capabilities, materials, and product numbers for secure environments.tglass.com
Én is STANAG 4569-ről beszelek.
Mérd le őket.Na, hát STANAG Lvl 4-hez kéne a minimum 40 mm, ha az elérhető legeslegjobb páncél"üvegről" beszélünk. A STANAG Lvl 3-hoz meg, @Aladeen linkje alapján, "normál" páncélüvegből úgy 75 mm vastag. Hány mm vastag vajon a Gidrán szélvédője és oldalablakai?

Ha legközelebb kiállítják a járgányt valahol menj oda egy tolómérővel!Na, hát STANAG Lvl 4-hez kéne a minimum 40 mm, ha az elérhető legeslegjobb páncél"üvegről" beszélünk. A STANAG Lvl 3-hoz meg, @Aladeen linkje alapján, "normál" páncélüvegből úgy 75 mm vastag. Hány mm vastag vajon a Gidrán szélvédője és oldalablakai?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..