Végre egy bemutató a Cseh modernizált BMP2 -ről.
Ez az értelmes megoldàs, nem az n+1 vadiúj jàrmű kifejlesztése. Irtó szexi, és potensnek is làtszik, habàr a fegyverzet védelmét nem vitték túlzàsba.
Lehet tudni mennyibe van a modernizàciós csomag?
<blockquote rel="silurusglanis">Ez az értelmes megoldàs, nem az n+1 vadiúj jàrmű kifejlesztése. Irtó szexi, és potensnek is làtszik, habàr a fegyverzet védelmét nem vitték túlzàsba.
Lehet tudni mennyibe van a modernizàciós csomag?

Egész jónak tűnik, bár úgy látom, a páncéltest is magasabb az eredetinél. Maradt a futómű és az alváz, talán. <b>Minden más új.</b>
A lánc is más persze, ha már a futóműre azt írtam hogy maradt.
El kellene küldeni Hendének, mint a nem "Hadik program kommunikáció", külföldi teljesítményét.
Én is így gondolom.Pontosan emiatt hülyeség. Egy ponton túl már értelmetlen modernizálni és sokkal hatékonyabb egy új járművet gyártani.
viszont a semmitől több és az alap járműtől potensebb![]()
Pontosan emiatt hülyeség. Egy ponton túl már értelmetlen modernizálni és sokkal hatékonyabb egy új járművet gyártani.
viszont pl. a belaruszok T-55-ből átalakított APC-je (AFV-55 aka TBMP-55) egész korrekt cuccnak néz ki. Persze azt már annyira átalakították, hogy szinte egy teljesen új fejlesztésű jármű.
Túl súlyosnak sikeredet és még igy is csak STANAG 3 a védetsége a plusz páncézattal egyut, ami nagyon kevés.Nem tűnik rossz cuccnak... Újabb példa arra, hogy érdemes modernizálni... Legalábbis szerintem...![]()
Ennek se ma álltak neki.Jackal IFV (BMP alváz upgrade)
![]()
![]()
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..