Visszajelzések és javaslatok

Jó hogy szóltok :) A HTKA-hoz egyedi e-mail címem van, újra kellett regisztrálnom, mert már elavult.

Aki esetleg olyan okokból záródik majd ki, hogy már nem működő email cím van megadva a profiljában és a fórumcsere előtt nem volt jelenése módosítani, az nyilván dobjon majd egy emailt valamelyik HTKA-s email címre.

Igyekszem figyelni a napokban ezen email címeket :)

No, megtörtént az átállás, az ezzel kapcsolatos észrevételekkel ne tessék spórolni!

A "trophy point"-okat be lehet váltani HTKA-s pólóra meg bögrére esetleg Tcat aranyrúdjai közül néhányra? A Home viszont nem a főoldalra visz, hannem a fórum főoldalára, így mindig a linket kell átírjam ha a főoldalra akarok menni. Vagy csak én nem látom ahova kattintanom kellene?

Nincsenek meg a követett fórumjaim. Csodálkoztam is, hogy nem történt semmi. Ez is át lesz hozva az új motorra vagy kezdhetek neki gyűjtögetni?

A régi jútúb videókat nehéz lesz visszanézni, mert az új motorban nem a linket kell direkt bevágni a hozzászólásba (mert akkor csak a link fog megjelenni) hanem van a Media (ugyanúgy, mint a régi motornál amibe a képek linkjét illesztettük be) és abba kell a videó linkjét bevágni.

Amit még látok, hogy a többszörös idézeteket nem kezeli tökéletesen. Vagyis ha idéztek valakit egy válaszban, aztán idézték a választ, akkor nem csak a legutolsó idézett reész jelenik meg és a ráadott válasz, hanem az egész előző beszélgetéssorozat, ráadásul ömlesztve, mintha nagyrésze a legutolsó hozzászólás része lenne.

Ha nem találnátok esetleg a jelszó-törlés után az emailt, csekkoljátok a spam mappát. Nekem volt olyan kedves és oda tette a gmail.

Az idézeteket egyelőre manuálisan szúrom be, mert az idéz gomb kiir ugyan valamit, de a szövegmezőbe nem kerül semmi. (Az idézet gomb jobbról a negyedik opció alatt van, ha valaki eseteg nem találja meg.)

Én valahogy éreztem, hogy spam mappa lesz , ezért is találtam meg:) Köszönet a sok melóért amit az oldal fejlesztéséért végeztek.

Hát én nem osztom a lelkesedést :-( biztos oka volt az átállásnak, de sokkal rosszabb lett mint volt
egyelőre nem látom hol mutatná, hogy melyik topikot olvastam már és melyiket nem
ha rákattintok nem ugrik oda ahol abba hagytam
nem hozott át semmit a másikból, a levelezés követhetetlen lett
számomra nagy csalódás volt a reggeli htka-zás

Hát én nem osztom a lelkesedést :-( biztos oka volt az átállásnak, de sokkal rosszabb lett mint volt
egyelőre nem látom hol mutatná, hogy melyik topikot olvastam már és melyiket nem

jó közben már látom, hogy zöld pötty mutatja az új bejegyzéses topikot, de hiába megyek vissza az előbb olvasott topikra az első bejegyzésre ugrik, ha rákattintok az utoljára olvasottra akkor meg a július 31-dikire

Pedig csak olvasni kéne a képernyőt...
Ott van a kék csík alatt a feke csík rész, a jobb szélén ott van a új hozzászólások gomb és kilistázza azokat a topikokat, ahol új HSZ volt. A list felett meg olvasottá lehet tenni őket. Két kattintás az egész.

A fórummotornak végre normális formázási lehetősége vannak, pl. pontokba szedett lista, kép és videó beszúrása rendesen, stb.

Így néz ki egy normális fórummotor, csak ez továbbra is össze van kapcsolva a cikkekkel, amiben a HTKA egyedi.

Van egy olyan a menüben, hogy fórumok megjejölése olvasottként. Azzal kiiktatod a zöld pöttyöket és utána tényleg csak a frisseket jelöli be.

Hát örülök, hogy valakinek tetszik, de szerintem egy okádék ez a megjelenés.
Az ellenörző robottal is birkóztam vagy tíz percet, mert elég eltérő a véleményünk arról, hogy hol van közlekedési tábla és hol nincs...