Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt nem értem 41 éves fejjel,hogy lehet az egy ilyen komoly oldalon ekkorát hibázni,hogy megengedik valakinek hogy beleírogasson más gondolataiba.Vagy töröljék az egészet vagy hozzá se nyúljanak.<blockquote rel="cinikus">Akkor én most megyek és kitöltök egy lottószelvényt... DDD
Megmondom őszintén, anyukám nyugodtan aludt, mert szegény nem is tudott róla szerencsére hogy bántják, s bevallom még én is tudtam ez miatt aludni. Egyébként köszönöm, de komolyan mondom, ezt most inkább miattad tettem szóvá, mert tudom hogy nehéz a modi élet, pláne itt, szóval nem irigyellek .Zsolti, kitöröltem minden személyeskedő kommentet. Anyud nyugodtan alhat.
Ezen kívül kitöröltem minden OFF-ot is, beleértve a sajátjaimat is.
A Patriot lett ott szembeállítva a SCUD-dal, pont Balázs előző felvetésére hogy milyen jó volt már a 80' években is az a rendszer, nem volt az annyira off szerintem, a Kh-32 pont hasonló sebességgel közlekedik majd a kiszivárgott hírek szerint, és a VALÓSÁGBAN a sokat sztárolt Patriot a DS alatt elvérzett a nála 20 évvel fiatalabb Scudok ellen a Sivatagi Vihar alatt, de persze azt csinálsz amit akarsz.Volt most egy OFF hozzászólásod, azt is töröltem.
Jó lesz minden, meglátjátok
Tu-22M topikot kicsit kitakarítottam.
Az megesik, hogy ilyenkor elszalad az emberekkel a ló, de nyugi, majd csillapítom a kedélyeket..
Tudom, de majd eljön annak is az ideje, igaz? Az lesz még a szép, úgy várom már.Cinikus én úgy álltam neki, hogy egyelőre senkit nem vágok ki.
Gondolom Patriotot akartál mondani/írni. Elvérzett. Nagyon gyatra találati aránya volt a SCUDOKKAL szemben, és az egyetlen ok hogy nem tudták vele Izraelt belerángatni a háborúba, hogy arra reakcióul az Arabok meg kimaradjanak az Irak elleni szövetségből(ami pl. pont MB szerint nem volt jelentős, KELE meg hozott adatot, hogy több százezer emberről, Hadtestek-szintjéről volt szó), mert elég pontatlanok voltak, és nem volt elég belőlük a feladathoz. A Patriot ilyen szerepkörben leszerepelt.A Patriot nem része az AEGIS rendszernek és szárazföldi eszköz, amire ugye nem fognak hajó elleni rakétával lőni.
A VALÓSÁGBAN a SCUD nem vérzett el, eltalálta a bejövő rakétákat, viszont a roncsok tovább estek le a földre és károkat okoztak.
haubagoi
Igazad van. Esetleg te is abbahagyhatod az atlantistázást...
De, ez ilyen egyszerű: ha színvonalat akarsz, akkor nincs trágárkodás <b>SENKINEK</b>. Akkor sincs, ha az F-22 teljes dokumentációját gépeli be mellé: az nem működik, hogy az egyik hozzászólót bannolod egy "anyád!"-ért, a másik meg annyit trágárkodik, fröcsög és szólogat be mindenkinek (okkal vagy ok nélkül, édesmindegy), hogy azért még Bayerzsóti-díjat is kap. Ezzel nem fogsz tudni színvonalat produkálni, mert mindenki azt fogja látni, hogy itt lehet anyázni, ugyanis. Mert lehet. De csak a moderátor kedvenceinek, nyilvánvalóan.Ha ilyen egyszerű lenne a dolog akkor be kéne állítani egy automatikus szűrőt egy csúnya szavak listájával és aki egy olyan szót leírt azt automatikuson bannolja.
@Tcat
Az új motorral a privát üzenetek megmaradnak ugye?
Ja értem, az nem "ordenáré" stílus, hogy érvek nélkül "vitázik" valaki? Még a szó használata is hízelgő zsoltira vagy egyesekre nézve..Másrészről értem én hogy meg kell tartani MB...de ha hadják neki továbbra is ezt az ordenáré stílust akkor a laiki....és a többiek fognak innen elhúzni.
Szó sincs végső igazságról. Csak éppen a rakéta kinematika tisztázva volt. Ez kőkemény fizika.Ezt azért nem hiszem el,hogy ebben az országban csak egy ember tudja a végső igazságot....
Aha. És a vég nélkül trollkodókkal mi van? Hányszor kell még elmondani, hogy a stílusnak nem csak az a része, hogy csúnya, ha valaki kurvaanyázik. Az érvek nélküli folyamatos baromság posztolása szerintem nem a stílus része? Azt szerinted nem kellene megfékezni...? Hm...?szóval tisztelettel mondom kérem tegyen valamit a stílus megfékezésére
Ja értem, az nem "ordenáré" stílus, hogy érvek nélkül "vitázik" valaki? Még a szó használata is hízelgő zsoltira vagy egyesekre nézve..<blockquote>Másrészről értem én hogy meg kell tartani MB...de ha hadják neki továbbra is ezt az ordenáré stílust akkor a laiki....és a többiek fognak innen elhúzni.
Szó sincs végső igazságról. Csak éppen a rakéta kinematika tisztázva volt. Ez kőkemény fizika.Ezt azért nem hiszem el,hogy ebben az országban csak egy ember tudja a végső igazságot....
Aha. És a vég nélkül trollkodókkal mi van? Hányszor kell még elmondani, hogy a stílusnak nem csak az a része, hogy csúnya, ha valaki kurvaanyázik. Az érvek nélküli folyamatos baromság posztolása szerintem nem a stílus része? Azt szerinted nem kellene megfékezni...? Hm...?</blockquote>szóval tisztelettel mondom kérem tegyen valamit a stílus megfékezésére