<blockquote rel="cinikus">Akkor én most megyek és kitöltök egy lottószelvényt...
DDD
Azt nem értem 41 éves fejjel,hogy lehet az egy ilyen komoly oldalon ekkorát hibázni,hogy megengedik valakinek hogy beleírogasson más gondolataiba.Vagy töröljék az egészet vagy hozzá se nyúljanak.
</blockquote>
Én megértem azt hogy van info ami érdekes lehet, egy vélemény ami gondolatébresztő, egy nézőpont ami érték, és ezért nem törlik ki a teljes irományt. Attól függetlenül, és ezzel nem Mac-et akarom bántani, én még olyat nem láttam fórumon, ahol volt egyáltalán modi, de meghagyták a moderátor tudomására jövetele után is bár áthúzva de tökéletesen olvashatóan azt a részt, részeket, ahol az egyik tag pl a másik kurva anyját szidta/lefaszozta. Ebben most mi különlegesek leszünk, úgy néz ki.
Ahogy írtam, a legnagyobb gondod én mivel engem ért inzultus, NEM is ebben látom, hanem hogy a következetesség teljes hiánya is párosult ehhez, akkor amikor a másik érintett teljes hozzászólása viszont törlésre került, ilyen sértések után egy BOHÓC-ért. Ez így nagyon nem jó irány, szerintem.
<blockquote rel="cinikus">
Másrészről értem én hogy meg kell tartani MB...de ha hadják neki továbbra is ezt az ordenáré stílust akkor a laiki....és a többiek fognak innen elhúzni.
Ezt azért nem hiszem el,hogy ebben az országban csak egy ember tudja a végső igazságot....szóval tisztelettel mondom kérem tegyen valamit a stílus megfékezésére.
Igen, erre látok én is esélyt, hogy nem lesz hosszú távon nyerő ez a stílus, az meg pláne nem, ha ehhez párosul még majd az egyik szemében a gerendát sem, a másikéban a szálkát is...