Én se hallom a célzó berendezést a háttérbenHa mégsem TOW, akkoris elég valószínű a beszállító kiléte, mert nem visítótta az Allahu Akbar-t 30 értelmi fogyatékos a háttérban, uh kurdok.

Ismét klórgázt vetettek be a kormányerők, ezúttal Aleppo keleti részének Sukari negyedében. Az ENSZ szíriai vizsgálóbizottsága már nyomoz egy másik augusztusi ügyben amikor szintén klórgázt vetett be a kormány Kelet-Aleppoban. Az ENSZ vegyi fegyverek betiltásával foglalkozó szervezete már két korábbi vizsgálatában is megállapította, hogy a kormány felelős két klórgáz támadásért.
http://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-syria-aleppo-idUSKCN11C1S5
Tartok tőle, hogy képes a klórgáz támadniAz ENSZ vegyi fegyverek betiltásával foglalkozó szervezete már két korábbi vizsgálatában is megállapította, hogy a kormány felelős két klórgáz támadásért.
http://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-syria-aleppo-idUSKCN11C1S5
->> ...két klórgáztámadásért.Benne vagyon a cikkben, hogy a nyomozás alatti megállapítás az, hogy a kormányerők tették. Vagy az a két eset, melyről az ENSZ vegyi fegyverek betiltásával foglalkozó szervezete állapította ezt meg, az más, nem az, amit az ENSZ szíriai vizsgálóbizottsága nyomoz? Kicsit kusza számomra így az egész, azért ez a kérdezősködés.Ha még nyomoz az ENSZ az augusztusi klórgáz ügyben, akkor, hogy lehet ilyen magabiztossággal kijelenteni, hogy a kormányerők voltak? És a mostani esetben még nyomozás sem kezdődött, de már ki van jelentve, hogy a kormányerők voltak?
"Elnézést Virág elvtárs, de ez az ítélet."
OK, boki, de épp ezért írtam, hogy ez Putyint is érintené, mivel a szövetségese, a fő támogatója. Vagy, nem?Szaddamnak is hatalmas vegyifegyver készletei voltak.
Persze és egyet is értek. Épp azért írtam Irakot példának. 2003-tól én már nem hiszek se az usának, se a csatlósainak....OK, boki, de épp ezért írtam, hogy ez Putyint is érintené, mivel a szövetségese, a fő támogatója. Vagy, nem?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..