Megmondaná nekem valaki hogyan tudnának az oroszok két szu-24-sel megsemmísíteni konvojt buta bombával?
Érdekes. Ott a tetőn, nem egy lyuk van? Talán azon "gyűt" be. Köszi!Hogyan jutott be ide az Ofab-250. ?! Érdekes.
![]()

.Mikhail Khodarenok orosz katonai szakértő, nyugalmazott ezredes szerint ezért Oroszországnak nem szabadna tovább részt vennie a szíriai polgárháborúban és meg kellene kezdenie csapatai kivonását.
Ha nem akarják hogy Afganisztán 2 legyen akkor jobb ha kivonulnak! Nincs még meg az erejük nekik sem.
Hiányoznak a csapásmérő drónok és modern járművek pl kurganyec armata mi-28nm és a célmegjelőlő a 4 gen gépekrők.
Szerintem ha ezek már meglénnek az oroszoknak már tuti be vonultak volna szíriába.

Ki kellene használni,hogy ott vannak az Oroszok,a légierő,velük megnyerhető lenne a háború-szerintem-senki sem fogja helyettük megvívni.
Nem látom a mi-28 ott repkednének a gyalogok fölött és a szír csapatokkal haladó orosz katonák adnák a infót a pilótáknak és sorozzák meg őket 30 mm géppigyuval Bezzeg az irakiak tudják őket használni.
Érdekes. Ott a tetőn, nem egy lyuk van? Talán azon "gyűt" be. Köszi!![]()

"Lefejözösök twitterei", és máris nem kell tudomást venni a kényes, irritáló dolgokról amelyek nem illenek bele a Ruszkikról és Assad műveiről alkotott idilli képbe. A Farsnews meg kritika nélkül elfogadható. OK.A dzsihadistak mentegeteset akkor minek nevezned?
A lefejezosok twittereit linkelgeted ide es meg te vagy szkeptikus?

A "demokratikus ellenzek" kifejezes neked jobban tetszik, de ha nem azok akkor most mit csinaljak?"Lefejözösök twitterei", és máris nem kell tudomást venni a kényes, irritáló dolgokról amelyek nem illenek bele a Ruszkikról és Assad műveiről alkotott idilli képbe. A Farsnews meg kritika nélkül elfogadható. OK.![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..