Úgy látom nem csak az Oroszok indítottak offenzívát , hanem szatomi-ék is. Nem tudom melyik a rosszabb.......
Ez már csak erőlködés.....Úgy látom nem csak az Oroszok indítottak offenzívát , hanem szatomi-ék is. Nem tudom melyik a rosszabb.......
Már, bocs, de ez egy Orosz propaganda oldal, amit Orosz trollok működtetnek. Úgy, hogy ez nem egy Nyugati híroldal, habár annak néz ki. Része ez is, annak az Orosz megtévesztő, lejárató, kampánynak, amit az oroszok intenzíven folytatnak a Nyugat ellen. Szóval, erős kétellyel kezelném ezeket a híreket, ha nem egyenesen félretájékoztatásnak mondanám.
Lásd alant még az ilyen orosz propaganda oldalakat.
https://toinformistoinfluence.com/2015/11/15/russian-news-and-russian-proxy-news-sites/
Hát nekünk biztos,hogy az utóbbi.Úgy látom nem csak az Oroszok indítottak offenzívát , hanem szatomi-ék is. Nem tudom melyik a rosszabb.......
Ennyi erővel ezek is lehetnek propaganda fotók.....Magamról is tudok ilyet csináltatni......Szerintem az igazat nem erről a fórumról fogjuk megtudni.....
Kifulladoban az FSA/torok hadmuveltet? Az ISIS visszavett majd 20 falut. 20+ halott, jelentos szamu elfogott FSA harcos.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..