Űrkutatás

Tegnapelőtt szép csendben felbocsátottál Izraelből az Ofek-11 kémműholdat. Hírek szerint probléma lépett fel a működésében, de nem írják mennyire komoly.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Szabad szemmel látszik,ahogy jobbról,nagyjából 45fokos szögből becsapódik valami a rakéta felső harmadába,lassítsd le,ha az szerinted egy madár,akkor azonnal töröllek a téli napfordulón üdvözlendők listájáról!

Letöltöttem, lelassítottam. De semmi olyat nem láttam, amiről beszélsz... :( Hányadik másodperctől látható? Viszont közben felül kellett bírálnom magam, mégis inkább madarak voltak azok az "anomáliák". Valószínűleg ez a faj: Aeronautes saxatalis

Baj van a következő Szojuzzal ami szept 23-án indult volna. Meghatározatlan ideig elhalasztották.

http://www.csillagaszat.hu/a-het-ke...=rss&utm_campaign=felarnyekos-holdfogyatkozas

Nagyon tetszik.

felarnyekos-holdfogyatkozas-20160916-szakaly-nikoletta.jpg

Ha valaki idegeskedne:

A szeptember 25, 2016-ben 1730 potenciálisan veszélyes aszteroidák.
spacer.gif

Nem tudom jól beilleszteni, az oldal alján található.

http://spaceweather.com/

Csak idegesítésképpen. :D

ch_strip.jpg

GEOMAGNETIC STORM TODAY: Earlier today, Sept. 25th, Earth crossed through a fold in the heliospheric current sheet--a vast wavy structure in interplanetary space separating regions of opposite magnetic polarity. The crossing sparked a G1-class geomagnetic storm and auroras around the Arctic Circle. Browse the photo gallery for sightings.

:)

Az ilyennél hogy oldják meg, hogy a rásütő nap ne olvassza meg a fókuszpontban azt a szenzort?

ESA Euronews: Rosetta: az utolsó nagy dobás

• Tetszik
Reactions: sirdavegd