[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Hát pont ezért mondtam, hogy az S-400 ellen a cirkálórakéta és a drón a csodafegyver, mert ha nem használják ellenük akkor mit sem érnek, ha meg használják akkor jobban jár az aki az olcsóbb technikáját löveti le a drágábbal.
S-300 RENDSZER! érted!?... kétlem.

• Tetszik
Reactions: lgabo
Hát pont ezért mondtam, hogy az S-400 ellen a cirkálórakéta és a drón a csodafegyver, mert ha nem használják ellenük akkor mit sem érnek, ha meg használják akkor jobban jár az aki az olcsóbb technikáját löveti le a drágábbal.

Művészkém! Szerinted az S-300/400 kezelőszemélyzete nem tud megkülönböztetni egymàstól egy drónt, egy robotrepcsit és egy repülőgépet egymâstól?

• Tetszik
Reactions: nyugger and lgabo
Aleppótól nyugatra egyértelműen heves légköri jelenség tapasztalható
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Egyszerűen gyönyörű. Ha meg még a finom, ropogós terroristákat is odaképzelem...

q1AMW3n5-6k.jpg

• Tetszik
Reactions: tindalos
Az a baj hogy én ezt tapasztalom:

A videó nem érhető el.
Ezt a videót sajnos nem tudjuk lejátszani.

Nekem egy frissítés megoldotta a gondot, vagy itt is fent van
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Észak Aleppóban a török/FSA/egyéb sereg elérte a kurdok vonalait, gondolom arra játszanak hogy elvágják őket a kantonok összekötésétől.

Feltételezve,hogy csak Tartuszon vannak egységek.De az amerikai fogatlan oroszlán fenyegetőzése óta szerintem bővült a kör.
Egyébként érdekes és gondolom nem véletlen,hogy az amerikai szíriai kurd területen létesült "logisztikai" bázis kiesik/esett belőle.

Mennyibe kerül egy cirkáló rakéta? És mennyibe egy S-400? Dűlőre vihetnék a dolgot egy tiszta, áldozatok nélküli anyagháborúval. Vajon ki bírná tovább?
Potens fegyver az S-400 de olcsóbb rakétákkal vagy olcsó drónokkal ki lehet cselezni, mert ha azokra nem indítják akkor olyan mintha ott se lenne, ha meg indítják akkor aránytalan költségű anyagháborús csapdába keverednek.
Figyelj uli, egy ilyen hülyeséget inkább ne akarjunk megtudni! Persze hogy minden légvédelmet valamilyen szinten ki lehet cselezni, túl lehet terhelni - egy rövid ideig! Ez a rövid idő addig tart, amíg a teljes rendszerek élesbe nem kapcsolnak - értve ezt hogy nemcsak a védelmi, hanem a támadásra válaszoló csapásmérő rendszerek is!! Mert nem fogják megvárni, míg drónokra lövöldözve elfogynak a légvédelmi rakétáik, hanem annál sokkal előbb vissza fognak lőni!! És ha az oroszok meg a NATO ilyen "játékba" kezdenek, akkor mi nem fogunk tovább veszekedni itt se, meg máshol se....szóval ne legyünk már ennyire kíváncsiak... :-(

Az amerikai vedelmi miniszterium hivatalos kozlemenyebol:

"Nem vagyunk biztosak benne, hogy barmelyik repulogepunk is ki tudna vedeni az S-300 legvedelmi rendszert."

Nem tudm ez mennyire tekintheto hivatalos forrasnak, mivel valamifele Washington Post irta. Gondolom ulipponak ez is propagnda.

https://www.washingtonpost.com/worl...ory.html?postshare=5191476794833657&tid=ss_tw

Lefordítom: "adjatok pízt, sok pízt új kütyükre, mert különben a csúnya rossz oroszok lenyomnak minket".