Lehet szagra megyElhangzik, de ő is annyit lát meg hall, mint mi. Ha nem valami szakértő akkor az övé is csak tipp. Az oroszok viszont használtak termites bombákat Szíriában, az is füstöl, az is mindent begyújt, és a látható kisebb robbanások nem tudom mennyire jellemzőek foszforra.

Van egy érzésem megint. Obama elkezdheti felégetni a szálakat a közel keleten. Szerintem elég sok szélsőséges vezető fog meghalni januárig. A pentagon nem szeretné őket elő fogolyként látni az oroszoknál.
Megszámoljuk hányan lesznek?

Van egy érzésem megint. Obama elkezdheti felégetni a szálakat a közel keleten. Szerintem elég sok szélsőséges vezető fog meghalni januárig. A pentagon nem szeretné őket elő fogolyként látni az oroszoknál.
Megszámoljuk hányan lesznek?
Német sajtó szerint Us és Oo megegyeztek, hogy az Al Nusra ( akàrhogy is hivjàk ujjabban..) terrorista szervezet. Obama kiadta a parancsot, hogy az Al Nusra fejeseket lőjjék ki dronokkal. Ebben màr Trumpnak is szetepe lehet, mert Obama egyedül màr nem tehet ilyen lépéseket.

Termit lesz az.Elhangzik, de ő is annyit lát meg hall, mint mi. Ha nem valami szakértő akkor az övé is csak tipp. Az oroszok viszont használtak termites bombákat Szíriában, az is füstöl, az is mindent begyújt, és a látható kisebb robbanások nem tudom mennyire jellemzőek foszforra.
Nem lesz az okafogyott, de érdekesen fog változni a kép. A törökök még kitartanak, addig marad minden.Még a végén pikk-pakk, hirtelen okafogyottá válik a Szíriai helyzet topik?
Trump beiktatását megéri még?![]()
Német sajtó szerint Us és Oo megegyeztek, hogy az Al Nusra ( akàrhogy is hivjàk ujjabban..) terrorista szervezet. Obama kiadta a parancsot, hogy az Al Nusra fejeseket lőjjék ki dronokkal. Ebben màr Trumpnak is szetepe lehet, mert Obama egyedül màr nem tehet ilyen lépéseket.
Az lesz az egyik kulcs kérdés, hogy a törökök hogyan állnak az USA-hoz Trump elnöksége idején.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..