[BIZTPOL] Szíriai helyzet

El is hangzik ha jól vettem ki a szövegelésben a foszfor. ( nyugat Aleppo egyébként csak el ba...tam )

Elhangzik, de ő is annyit lát meg hall, mint mi. Ha nem valami szakértő akkor az övé is csak tipp. Az oroszok viszont használtak termites bombákat Szíriában, az is füstöl, az is mindent begyújt, és a látható kisebb robbanások nem tudom mennyire jellemzőek foszforra.

• Tetszik
Reactions: karpatalja
CxDporuXAAAwXMK.jpg

Elhangzik, de ő is annyit lát meg hall, mint mi. Ha nem valami szakértő akkor az övé is csak tipp. Az oroszok viszont használtak termites bombákat Szíriában, az is füstöl, az is mindent begyújt, és a látható kisebb robbanások nem tudom mennyire jellemzőek foszforra.
Lehet szagra megy :)

Német sajtó szerint Us és Oo megegyeztek, hogy az Al Nusra ( akàrhogy is hivjàk ujjabban..) terrorista szervezet. Obama kiadta a parancsot, hogy az Al Nusra fejeseket lőjjék ki dronokkal. Ebben màr Trumpnak is szetepe lehet, mert Obama egyedül màr nem tehet ilyen lépéseket.

Eltűntetik a nyomokat még Trump előtt, hogy ha egyet élve fognának el, akkor ne tudjon tanúskodni, hogy kiktől kapták a fegyvereket.

Van egy érzésem megint. Obama elkezdheti felégetni a szálakat a közel keleten. Szerintem elég sok szélsőséges vezető fog meghalni januárig. A pentagon nem szeretné őket elő fogolyként látni az oroszoknál.
Megszámoljuk hányan lesznek?

Gyanithato, hogy innentol nem gyogykezelni viszik majd oket, mint eddig hanem vegleges altatasban reszesitik. S velhetoleg ok is gyanitjak. :)

Még a végén pikk-pakk, hirtelen okafogyottá válik a Szíriai helyzet topik?
Trump beiktatását megéri még?o_O

Van egy érzésem megint. Obama elkezdheti felégetni a szálakat a közel keleten. Szerintem elég sok szélsőséges vezető fog meghalni januárig. A pentagon nem szeretné őket elő fogolyként látni az oroszoknál.
Megszámoljuk hányan lesznek?

Német sajtó szerint Us és Oo megegyeztek, hogy az Al Nusra ( akàrhogy is hivjàk ujjabban..) terrorista szervezet. Obama kiadta a parancsot, hogy az Al Nusra fejeseket lőjjék ki dronokkal. Ebben màr Trumpnak is szetepe lehet, mert Obama egyedül màr nem tehet ilyen lépéseket.

Rohadt gyors a nyugati burokracia, azt meg kell hagyni.:D

• Tetszik
Reactions: karpatalja
Termit lesz az.

Mindenesetre kíváncsi leszek, hogyha kiesik az egyik jelentős ponzor', az mennyi változást fog hozni.
Lehet, hogy sok csoportosulás csak megélhetési lázadó volt? Szupport nélkül meg átvedlik megint békés szír állampolgárrá?

A The Washington Post hozta le eloszor két napja.tegnap az oroszok hozták le. Obama eltunteti a bizonyítékokat a terroristákkal való egyuttmukodésrol.
Tegnap is likvidáltak két Nusrás vezetot Idlib tartományban. Januárban a Nusrások irtása fokozódni fog.

http://biztpol.hungarianforum.net/t9-biztpol-sziria-es-irak#1648