[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Szerintem ez költői túlzás,de igen új játékos van a placcon.
Lehet, hogy van benne egy kis túlzás de mégiscsak ő van időnként közelebb a tűzhöz. A mostani állapotot figyelembe véve egy ilyen képességekkel rendelkező csapásmérő erő látványától lehet, hogy tényleg lefosták a bokájukat. Nem is csodálkoznom rajta. Az biztos, hogy az izraeli külügy egy része többet van Moszkvában mint otthon.

OFF
Néha bánom, hogy a "fél" fórum ignore-ban van, mert nem értem, hogy kit és miért hülyéznek le a többiek. Cserébe viszont nem kell baromságokat olvasgatnom. :)
ON
Én is így vagyok ezzel. Olyan ez mint amikor az embernek az anyósa temetéséről hozzák a számlát. Kénytelen vagyok belátni, hogy mindennek megvan a maga előnye meg a hátránya.

• Tetszik
Reactions: cinikus and bat77
Én azért szívesen elolvasnám :)

A MIG-31 BVR fegyverzete csak korlátozottan alkalmas vadászgépek elleni harcra.Az R-33 nem vagy alig manőverező célpontok leküzdésére van kihegyezve azaz minden ellen hatékony kuvéve egy vadászgépet.Elméletileg persze hordozhat R-77-1-et amivel már hatékonyan képes fellépni vadászgépek ellen is a bibi csak az,hogy nem csak fegyverzet hanem maga a repülő sem 4.gen. g€pek elleni harcra készült így csak korlátozottan alkalmas rá.Olyan mintha egy gyári alap G Mercivel mennél off road versenyre lehet csak nincs értelme a sok off road-ra átalakított versenygép közt.

• Tetszik
Reactions: Kukorica János
Ez mi a fene lehet?

CxO-kgAWQAEk5fr.jpg:small
Én sem látom a füsttől.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A törökök szó szerint elismerik az IÁ támogatást. Tall Jijan ugyanis IÁ kézen van, azt támadta az SDF, a törökök meg tüzérséggel a kurdokat lőtték.
CxOVp0RXEAAF97v.jpg:large

A MIG-31 BVR fegyverzete csak korlátozottan alkalmas vadászgépek elleni harcra.Az R-33 nem vagy alig manőverező célpontok leküzdésére van kihegyezve azaz minden ellen hatékony kuvéve egy vadászgépet.Elméletileg persze hordozhat R-77-1-et amivel már hatékonyan képes fellépni vadászgépek ellen is a bibi csak az,hogy nem csak fegyverzet hanem maga a repülő sem 4.gen. g€pek elleni harcra készült így csak korlátozottan alkalmas rá.Olyan mintha egy gyári alap G Mercivel mennél off road versenyre lehet csak nincs értelme a sok off road-ra átalakított versenygép közt.

A BM változata sem? Igaz abból jelenleg nagyon kevés van, de elvileg az nem alkalmas rá?

ISIS autóbombák Mosulban.
01:00-nál épp egy Abramsat intéznek el vele...

Ugyancsak autóbomba támadás, csak kicsit közelebbről..

0:27-nél minden tisztelet a haditudósítónak. A fejét majdnem levitte a robbanás de csinálja tovább a felvételeket...

Elkezdődött!
Hama,Idlib,Nyugat,Észak és Dél Aleppo-ból is jelentettek Calibr és egyéb rakéták becsapódását.
Az éjjel masszív orosz bombázás zajlott Hama és Idlib térségében.
CxSiL6kXcAAV9dM.jpg

CxSiMYpWIAALl6F.jpg

Orosz védelmi miniszter 5 perce beszámolt Putyinnak, hogy Szu-33 gépek kezdek támadni ISIS állásait.... Kiváncsi lennék pár képre gép konfig.-ra....

• Tetszik
Reactions: fishbed