gratulálok,gondolom szokás szerint a placcon tartott kiselőadást....
https://twitter.com/worldonalert/status/801450735263162368
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
gratulálok,gondolom szokás szerint a placcon tartott kiselőadást....
még rosszabb,simán csak a vízipipa....
Akna, az! F16 os rólGRU. tiszt még juniusban esett el,most hozták nyilvánosságra (akna végzett vele)
![]()
Roham-cseredogárnem is tudom minek nevezzelek
![]()
Az őrhajók törökök,egyébként megingyen kapják a terroristáktól a katonai segítségért cserébe......Több orosz hajó is áthalad a két szoroson most, csak érdekességképpen a következő 2 kép. A törököknél az őrhajók üzemanyaggal való ellátása jó üzlet lehet.
" 1 hr1 hour ago
Török parti őrség Kaan class járőrhajók TCSG106 & TCSG19 monitor Axentu, Kunikov & Priboy áthaladó déli Boszporusz háttal"
![]()
![]()
Van hozza ott lőszer? Nem gyenge, hogy szép lassan 40 éves fegyver és még mindig modernnek néz ki, gondolom nézhettek ki a fejükből anno amikor megjelent.
Ilyenkor az osztrákokat nem lehetne kifaggatni, hogy mégis kinek adták el ezt a sorozatszámú fegyvert?
Elég jól összevgáják a felvételeket, viszont az M1-nél nem tudom mit csináltak, hogy oda tudott érni, a másik amelyik először belerohant a lánctalpasba, ott is ki kellett volna tolasson, mert volt még 7-8 másodperce, hátramenetben padlógázzal le tudott volna lépni ha be van indítva a motra. Hiányoznak az őrök akik kiszúrják a VBIED-eket, mert sokszor letolt gatyával éri őket egy ilyennek a megjelenése.
Elég jól összevgáják a felvételeket, viszont az M1-nél nem tudom mit csináltak, hogy oda tudott érni, a másik amelyik először belerohant a lánctalpasba, ott is ki kellett volna tolasson, mert volt még 7-8 másodperce, hátramenetben padlógázzal le tudott volna lépni ha be van indítva a motra. Hiányoznak az őrök akik kiszúrják a VBIED-eket, mert sokszor letolt gatyával éri őket egy ilyennek a megjelenése.
Én nem tudom csak a hallottak alapján nyilatkoztam.Viszont azt tudom és ezt te is,hogy annak,hogy mit rendszeresítenek nem sok köze van ahhoz mennyire felel meg valaminek (M-széria,G36).És szerintem azok az ausztrálok akik választhatnak nem aug.-ot visznek magukkal mint ahogy a német sem g36.-ot ma már. Én mint hadi alkalmasságról írtam és elég csak keresni rajta a fix optika mellett a nyílt irányzékátAz ausztrálok sem panaszkodnak rá(nem rég modetnizálták őket)pedig ott lent délen és Afganisztánban is van por.
Beszéltem jó pár német katinával az ég adta egy világin semmi bajuk nem volt a G36-al.Ráadásul már az A3 verziót kapják a botrány miatt.Én nem tudom csak a hallottak alapján nyilatkoztam.Viszont azt tudom és ezt te is,hogy annak,hogy mit rendszeresítenek nem sok köze van ahhoz mennyire felel meg valaminek (M-széria,G36).És szerintem azok az ausztrálok akik választhatnak nem aug.-ot visznek magukkal mint ahogy a német sem g36.-ot ma már. Én mint hadi alkalmasságról írtam és elég csak keresni rajta a fix optika mellett a nyílt irányzékát(tudom hogy a modernizált már RAS.-os)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..