[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Ez nem vàlasz, hanem süket duma.Nem arról van szó, hogy tàmogatjàk e egyes orszàgok a barbàrokat. Az kóztudott.
Erről az àllitàsról van szó:
"Boki: Ebben a tàmadàsban a terroristâkat tàmogató orszagok adtàk meg a koordinàtâkat (az biztos)."
Tudod, hogy támogatják őket, de szerinted Aladdin admirális-generális adta meg a koordinátákat... Miért is ne hülyézzelek le? :D
maxresdefault.jpg

aquarell
Volt itt a topikban korábban hír és linkek:
1. Az amerikai CIA képviselo nyíltan kijelentette, hogy gyilkolni kell az oroszokat Szíriában, hogy koporsóban kuldjék oket haza
2. A szaudiak,(azoknak az usa) torokok hírszerzési információkat adnak át a terroristáknak, koztuk a Nusrának.

Ezek mind tények, mint ahogy az is mely országok vannak az orosz beavatkozás ellen Szíriában .

• Tetszik
Reactions: lgabo
Boki, kösz a vàlaszt.
Én ugy ertettem a kommentedet, hogy van konkrét informàció arról, hogy CIA stb. mèrte be a kórhazat, mintha a terroristàk erre nem lennènek képesek. ( elég lett volna egy "szerintem") :)

Boki, kösz a vàlaszt.
Én ugy ertettem a kommentedet, hogy van konkrét informàció arról, hogy CIA stb. mèrte be a kórhazat, mintha a terroristàk erre nem lennènek képesek. ( elég lett volna egy "szerintem") :)

Az oroszok tobbet tudnak , Konosenkov megnevezte a feleloseket is.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
A kórházba szinte a megnyitás pillanatában tüzet nyitottak. Az első gránát félre ment, a második korrigállás után eltalálta a sátrat, ahol a tábort vezető főorvos tartózkodott. Másfél órával később amikor az újságírók és a mentesitő személyzet és több orosz tiszt is ahelyszenen tartózkodott ismét támadás érte a tábor környékét. Másodjára 11 gránátot lőtték ki, de ezek egyike sem talált célba. Erre van szak kifejezés is amit sajnos nem tudok. Az a lényeg, h kaotikus találatokkal leplezzék a pontos célzást. Ezt azonnal kellett volna, csak valakik megzavarták a lövészeket.
Úgy tudom, h a környéken mobil, és internet hálózat sem működik, így a korrekciót térképpel és rádióval lehet megoldani csak. A rádióknak vannak frekvenciái, ezek vagy NATO vagy Orosz. Könnyen kideríthető.

A terroroisták be vannak kerítve, direkt rálátás nincs a kórházra a zöld területektől az épület miatt és nem valószínű, hogy azelőtt hózták volna fel az oroszok a kórházat mielőtt az SAA átvette volna ott az ellenőrzést. Szóval valakinek meg kellett adni akoordinátákat. Hogy kinek és hogy erről milyen infója van az oroszoknak azt nem tudom.
A palmirai harcokrol volt korabban egy jo elemzes a sputnikon. Ott emlitettek, hogy az egyik problema a kollaboransok jelenlete volt. Tobbszor is elofordult, hogy kiadtak a csapatok helyzetet es igy az ISIS elonybe kerult. Lehetseges most is, hogy meg csak egy dronra sem volt szukseguk a pontos koordinatakhoz. Vagyis szerintem tok lenyegtelen kerdes, hogy szereztek meg azokat. (Hacsak nincs konkret bizonyitek.) Ami szamonra furcsa, az a talalatok pontossaga, mert korabban azert nem operaltak ilyen szinten a zoldek.

A palmirai harcokrol volt korabban egy jo elemzes a sputnikon. Ott emlitettek, hogy az egyik problema a kollaboransok jelenlete volt. Tobbszor is elofordult, hogy kiadtak a csapatok helyzetet es igy az ISIS elonybe kerult. Lehetseges most is, hogy meg csak egy dronra sem volt szukseguk a pontos koordinatakhoz. Vagyis szerintem tok lenyegtelen kerdes, hogy szereztek meg azokat. (Hacsak nincs konkret bizonyitek.) Ami szamonra furcsa, az a talalatok pontossaga, mert korabban azert nem operaltak ilyen szinten a zoldek.
Minden bizonnyal itt is vannak belső informátorok. De a tábornak nem volt stratégiai jelentősége. Ezért kár kockáztatni a lebukás.

• Tetszik
Ő itt Abu Rofiq, egy Uzbek/Russian iszlamista. Azt mondja magáról, hogy szolgált az orosz elit erőknél, Airborne Troops (VDV).
(A VDV, ha jól emlékszem, tengerészgyalogság, az meg azért nem annyira légi szállítású.)
A Malhama Tactical nevű csoport vezetője.
Cy7SPvvUQAAkmKR.jpg:large

Ő itt Abu Rofiq, egy Uzbek/Russian iszlamista. Azt mondja magáról, hogy szolgált az orosz elit erőknél, Airborne Troops (VDV).
(A VDV, ha jól emlékszem, tengerészgyalogság, az meg azért nem annyira légi szállítású.)
A Malhama Tactical nevű csoport vezetője.
Cy7SPvvUQAAkmKR.jpg:large
A VDV nem a tengerészgyalogság hanem az ejtőernyősök.

• Tetszik
Reactions: cinikus
Ezeket a felvételeket az SAA csinálta Aleppoban, az állítólagos Nemzeti Kórházban.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.