[BIZTPOL] Szíriai helyzet

59 perccel ezelőtt
A következő szakaszban, # Idlib lesz a fő cél, és a legfontosabb cél a közös orosz-szíriai katonai műveletek | # Aleppo
Miheztartás végett. :):)

Czabl0gW8AEwNgf.jpg

Csak a motorja hihetetlen szar gagyi. :( Mobilról használhatatlan.
Igen nézegettem már én is ezt az oldalt többször de ha telorol vagyok elég sokszor egyszerűen ledobott... (galaxy ) nem sok oldalnál csinálja de azoknál rendszeresen... én ezért már nem is nézegetem az oldalt pedig a tartalmilag nagyon jó...
Nekem mukodik rendesen, néha még gyorsabb mint számítógéprol.

Állítólag orosz-usa megállapodás van 48.óra van rá,hogy Aleppoból elhúzzanak.Nincs hír arról,hogy közben leállna az SAA. ez nem a civilekről szól már.
Keletről nyomják őket kifelé nyugatra lesznek a transzportok.
Moszkva cáfolta a hírt. Ám legyen :)

Nekem mukodik rendesen, néha még gyorsabb mint számítógéprol.
Asztali valtozatba nem dobott le :) most.
On.
Damaszkusz és környéke hogy áll (vajon mikor szabadul fel ott is nagyobb erő aleppo előtt vagy után?)
Mert az a további taktikai lehetőségeket igen csak befolyásolhatja

A napokban az orosz légiero Idlib tartományt és Kelet-Ghutát (Damaszkusz mellett) bombázta.

IA. videó Palmyra belülről.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

zsákmány videó
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A palmirai Isis offenzívához visszatérve...
Senki nem számított az offenzívára mert korábban jelentos veszteségeket szenvedtek, viszont amirol nem számolt be a fosodratú média hogy a moszuli offenzíva megkezdése elott az amerikai CIAés szaudi titkoszolgálat megegyezett abban , hogy szabad elvonulást biztosítanak az Isis harcosoknak Szíriába-Deir ez Zor és Palmira térségébe. Így érkezett tobb száz terrorista Palmirához és kezdtek offenzívát K-Homszban.
Boki, ezeket akkor is észre kellett volna venni mialatt Palmyra közelébe gyűltek. Ez érthetetlen számomra hogy nincs megfelelő felderítés a kopár sivatagban. A Tigrisek és az orosz bombázók előtt le a kalappal, a többi egység meg szereljen le. Érdekesnek találom még hogy kivonták az orosz katonákat a városból, amekkora csinnadrattával voltak a bevételnél úgy illett volna némi spec csapatot állomásoztatni a városban.

Boki, ezeket akkor is észre kellett volna venni mialatt Palmyra közelébe gyűltek. Ez érthetetlen számomra hogy nincs megfelelő felderítés a kopár sivatagban. A Tigrisek és az orosz bombázók előtt le a kalappal, a többi egység meg szereljen le. Érdekesnek találom még hogy kivonták az orosz katonákat a városból, amekkora csinnadrattával voltak a bevételnél úgy illett volna némi spec csapatot állomásoztatni a városban.
Hiába mostanra vagy ők is halottak lennének vagy a szírekkel együtt kivonulnak. 4000 embert nem lehet csak úgy megállítani.
Viszont ahogy az itt is meg lett írva érdekes módon néhány nappal az IA offenzíva előtt vonták ki az orosz egységeket.Én nem vagyok abban biztos,hogy az oroszok nem tudtak róla és nem figyelmeztették a szír csapatokat arról,hogy valami készül.
De ebben a háborúban ők csak asszisztálnak ezt ne felejtsük el.