Azért kemény egy nép a kurd, a férfiak ruhát varrnak, az asszonyok a fronton harcolnakAfrin, egyenruha gyártás.
![]()
![]()
![]()
Így már értem, hogy a menekültek túlnyomó része miért férfi 

Ki lappang itt ? Mi nyilt propagandàt csinálunk.Tudjátok meg, ti vagytok a lappangó orosz propaganda! pföjj, mocskos banda...
http://index.hu/kulfold/2016/12/17/alhir_aleppo_orosz_propaganda_internet/
)Istenem, ha tudnàm, hol van, egy èletre meg lennének oldva a pènzügyeimA Bagdadira kitűzött vérdíjat 10 millióról 25 millióra emelte az USA.
![]()

Hiszem ha látom, vagy ha az amik is elismerik."BREAKING: 14 US-Led Coalition Military Advisers Captured by Syrian Special Forces in Aleppo "
www.liveleak.com/view?i=21b_1482000803
Már linkeltem a nevekkel.Hiszem ha látom, vagy ha az amik is elismerik.

Az lehetséges. Arra a maradék rövid időre. Tudod nem hiszem, hogy ez lenne a hosszú élet titka. Az egészséges táplálkozás, sok vitamin, zöldségek, joghurt, sok séta, hegyi levegő, az igen. De feladni egy ilyen fickót az szerintem semmiképpen nem egészséges.Istenem, ha tudnàm, hol van, egy èletre meg lennének oldva a pènzügyeim![]()
Már linkeltem a nevekkel.
Amik elismerik, te viccelsz?![]()
kamu"BREAKING: 14 US-Led Coalition Military Advisers Captured by Syrian Special Forces in Aleppo "
www.liveleak.com/view?i=21b_1482000803
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..