[BIZTPOL] Szíriai helyzet

kb 3 hete írtam, hogy torok-orosz megállapodás volt. Aleppo megy Aszadnak/oroszoknak Al-Bab a torokoknek.
Háhh nagyon jó...úgy néz ki az IA. kiverte a törököket Al-Bab-ból mint a sza.....
Én nem tudom, csapból is a szétvert végnapjait élő IA. folyik a gyakorlatba meg szétrúgja a seggeket. Egyedül az SDF. csinál valami hatékonyat a Rakka felé de az is csak inkább a saját pecsenyéje miatt.

2gyilok mobillal durván arattak kb. 50török/fsa halott meg egy csomó jármű ezek után omlott össze a török vonal.
Kivonultak a város peremére.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: antigonosz
az új FSA. címer. sokadjára váltanak nevet/címert az usa. pénzelte iszlamisták de az arcok mindég változatlanok.
C0MumtUXEAAmA2J.jpg

Nekem egy alsónemű jut róla az eszembe. Talán spirituális jelentése van és azt jelenti, szeretnének már a paradicsomban lenni...

• Tetszik
Reactions: cinikus and gioo
Az amik megint Palmyra körül ügyködnek,ennek múltkor se lett jó vége.

Háhh nagyon jó...úgy néz ki az IA. kiverte a törököket Al-Bab-ból mint a sza.....
Én nem tudom, csapból is a szétvert végnapjait élő IA. folyik a gyakorlatba meg szétrúgja a seggeket. Egyedül az SDF. csinál valami hatékonyat a Rakka felé de az is csak inkább a saját pecsenyéje miatt.
Csak orulni tudok, ha egymást aprítják-pusztítják . :)

Állítólag, minden fegyveresnek el kell hagynia É. Aleppót ma éjszaka.

a Nuszras gyerekbombas video angol feliratokkal. Nem is tudom minek nevezzem ezeket, mert a fereg szo egyaltalan nem eleg rajuk.

• Tetszik
Reactions: cinikus
a Nuszras gyerekbombas video angol feliratokkal. Nem is tudom minek nevezzem ezeket, mert a fereg szo egyaltalan nem eleg rajuk.

Na aki ezt teszi a gyerekeivel, az gondolj bele mit tenne a tieiddel. Ezzel a gondolattal a fejedben kell eldönteni, hogy beengeded-e őket az országba.

Vajon hányadik járat lehet egy év alatt?

C0MdNT6XAAAxrZP.jpg

Mérsékelt ellenzéknek kellene ezeket nevezni-ez a hivatalos nyugati terminológia.. Vakon(ész nélkul) kell ezt kovetni egyesk szerint :)

• Tetszik
Reactions: lgabo
Igy jut az ISIS loszerhez> A kelet-Europaban gyartott loszert az USA/Szaud Arabia megveszi, elkuldi a moderalt fejezosokhoz, onnan meg irany az ISIS

• Tetszik
Reactions: cinikus
Vajon hányadik járat lehet egy év alatt?

C0MdNT6XAAAxrZP.jpg

Nem tudom, ki szervezi ezeket a járatokat, de a szívesen látnám BKK élén (is - akár :D), mert nyilvánvalóan a sz*rból is tud várat építeni.:D:D:D:D

a jo oreg Albatros meg mindig repul... pedig nemigen mondanam ra a kep alapjan :D Nem csoda, hogy neha leesnek harci korulmenyek kozt.

C0NA3YYXEAA5oxb.jpg

• Tetszik
Reactions: lgabo