Lehet, hogy részben igazad van. Viszont olyan állításhoz, hogy "az MNB-alapítványok működésének nincs meg a jogi alapja..." elvártam volna a vonatkozó tiltó törvény pontos megjelölését (esetleg lényegi idézését is). Meg azt is hogyha ez igaz, akkor a "tisztelt" prof részéről a büntetőjogi feljelentést is az adott törvényre hivatkozva, mivel ha a törvény ismeretében nem teszi meg akkor szerintem ő maga is bűntárs. Csak éppen esetleg korábban húzott hasznot a fennálló helyzetből ha nem is ő maga személyesen, de a hozzá tartozó politikai oldal, csak ugye akkor még megfelelt nekik is, nem hoztak (?) ilyen tiltó törvényt  amire most hivatkozik  -  dehát ugye holló a hollónak nem csipegeti a szemét!! Mert ugye egy demokratikusnak nevezett/csúfolt jogrendszerben amit nem tilt a törvény (rögtön mellétéve a büntetési tételt is) azt szabadon meg lehet tenni?! Na ennyit a sok okos jogászról és jogvédőről...  Törvénytől vagy annak hiányától  függetlenül persze lehet mocsokság az adóbevétel magánvagyonná játszása (mert szerintem is az amíg valaki ennek jogosságát és jóságát elfogadhatóan el nem magyarázza), de mintha alig látnék itthon olyan politikai oldalt ami valamilyen módon ezt még nem követte el!!