[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Egy térkép az Al Bab-tól ÉK-re lévő Qabasin környékéről.
C1pyuOCUQAALmFa.jpg:large

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kelet-Homsz, az ISIS felrobbantotta a Jihar gázmezőhöz tartozó Hayan gázüzemet, amelynek a kapacitása napi 3 millió köbméter gáz volt.

C1q5eLfUsAEECEo.jpg:orig

videó:

Az Iszlám Állam felrobbantotta az INA szíriai olajlelőhelyét
Forrás: https://kuruc.info/r/4/168110/

Hama felett

• Tetszik
Reactions: jani22
Deir Ez Zurnál volt egy amerikai+brit SOF akció, IS foglyokat szabadítottak ki és állítólag egy olajminisztert is megöltek

• Tetszik
Reactions: gacsat
a gépek nem véletlenül települtek át a Hmeinim légi bázisra, ahonnan a bevetéseik többségét végrehajtották.
http://index.hu/index2/#bloghu/jetplanes/2017/01/09/befejezte_elso_beveteset_a_kuznyecov
Olvastam, de csak feltételezés amit ír. Viszont tobb pontatlanság van az írásban.

De ez a hsz tetszet a legjobban :)
Attila Alacskai:
Nagyon jó összefoglaló volt. Én is figyelemmel követtem a dolgot, és ugyanerre a következtetéste jutottam. Mondjuk a HTKAn az orosz ügynök, és a fanok (majdnem mindenki) nem értett egyet velem. A Paz üggyel valami nem lehetett rendben. Amikor összekócolódtak a leszálló kábelek, nem küldték fel a negyedik 29est egy kis pót naftával, a levegőben szomjazóhoz. Valakinek ezért sitten kellene lennie. Vagy a repülésvezetőnek, vagy a tervezőnek.
Vagy kamu az egész légi utántöltési képesség, vagy men volt bevethető a negyedik repülőgép, vagy a cucc nem is volt a Kuznyecovon. Esetleg nem voltak kiképezve rá a pilóták. Valahol mindenképpen komoly hozzá nem értés volt.

Olvastam, de csak feltételezés amit ír. Viszont tobb pontatlanság van az írásban.

De ez a hsz tetszet a legjobban :)
Attila Alacskai:
Nagyon jó összefoglaló volt. Én is figyelemmel követtem a dolgot, és ugyanerre a következtetéste jutottam. Mondjuk a HTKAn az orosz ügynök, és a fanok (majdnem mindenki) nem értett egyet velem. A Paz üggyel valami nem lehetett rendben. Amikor összekócolódtak a leszálló kábelek, nem küldték fel a negyedik 29est egy kis pót naftával, a levegőben szomjazóhoz. Valakinek ezért sitten kellene lennie. Vagy a repülésvezetőnek, vagy a tervezőnek.
Vagy kamu az egész légi utántöltési képesség, vagy men volt bevethető a negyedik repülőgép, vagy a cucc nem is volt a Kuznyecovon. Esetleg nem voltak kiképezve rá a pilóták. Valahol mindenképpen komoly hozzá nem értés volt.

És nem láttuk a videókat a Kuznyáról bevetésre induló szuhojokról. Nem tartom lehetetlennek, vagy okvetlenül kamunak, csak kétségesnek.