Azért az SAA. sem egy orosz páncélos hadosztályEbben azt nem ertem, hogy miert kell a del fele vezeto utak elvagasaval varni arra, hogy a torokok elfoglaljak al-BAB-ot? Anelkul is megcsinalhatjak, sot al-Bab elfoglalasaval is lezarnak a del fele vezeto utakat.

Valamint az se felejtsük el, hogy az Al Babból kijövő, menekülő IÁ erőkkel, akkor nekik kellene szembenézni. Ami megint csak az SAAnak okozna értelmetlen veszteségeket..."Ebben azt nem ertem, hogy miert kell a del fele vezeto utak elvagasaval varni arra, hogy a torokok elfoglaljak al-BAB-ot? Anelkul is megcsinalhatjak, sot al-Bab elfoglalasaval is lezarnak a del fele vezeto utakat."
Ha elfoglalnák a dél felé vezető utakat akkor gyakorlatilag bekerítenék Al Bab-ot , és megkönnyítenék a törökök dolgát. Most az ISIS tud valami utánpótlást küldeni és az SAA hátradőlve nézi, hogy irtják egymást a törökökkel. Al Bab elfoglalásába meg nem akarnak bele menni ,mert Aleppóban elegük volt az utcai harcokból.
Persze ez csak az én véleményem.
T4 bázis! Valaki aki érti a nyelvet lefordítaná!
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..