Katonák egyéb felszerelése, eszközei, élelmezés

Az F1 tökéletes választás számomra.Szinte mindenféle munkát el tudsz vele végezni:nyúztam vele szarvast,használtam evéshez,kisebb fát vágtam karót hegyeztem állatot daraboltam...Mindehez ésszerű méret,súly és jó minøség párosul.A katonák nagy része valami elrettentő fűrészes hátú rambokést akar.Megvan ugyan talán a haszna ha egy repüløgép törzsét akarod vele szétvágni de nekem ez nemállt szándékomban;) a nagy kések jól mutatnak ugyan de sok helyet foglalnak és a használatuk korlátoltabb.Ez az én véleményem legalábbis

A késsel vágni kell, ami vágható, legrosszabb esetben szúrni. Minden más munkára ott van a multitool!

Kellemes meglepetés ért egyszer mikor vettem egy kis bicskát mert az előzőt elvesztettem.Virginia márkájú.Nem vagyok nagy szakértő ùgyhogy sosem hallottam róla azelőtt.Azóta is használom már több éve ennek is:)

A multitoolok jók nem árt ha van az embernél. Meg a hetes zsakba egy kissebb balta is jól jön mondjuk én egy bicskasan osszecsukhato kezifureszt hordosztam cocializmusbol való rózsaszín nyelut (amit azért lefujtam sotetszurkevel)

Aliexpressen egy F1 utánzat 14 euró körül mozog és szerintem az sem egy elvetendő opció, belegondolva, hogy még marad bő 100 euród amiből vehetsz egyebet.

Aliexpressen egy F1 utánzat 14 euró körül mozog és szerintem az sem egy elvetendő opció, belegondolva, hogy még marad bő 100 euród amiből vehetsz egyebet.
Ez igaz.Pár hónapot annak is ki kell bírnia.Viszont ha jól emlékszem a Fällkniven garanciát vállal a késeire

Ez igaz.Pár hónapot annak is ki kell bírnia.Viszont ha jól emlékszem a Fällkniven garanciát vállal a késeire

Én Papica videójának hatása alatt rendeltem egy olyat. Bő 3 milliméteres acélból van az is. El nem tudok képzelni olyan szitut, hogy eltörjem, kiindúlva abból, hogy ha túrázok, viszek magammal kisfejszét is. Soha nem csináltam olyasmit, mit egy rakás bushkraftos videón, hogy késsel hasítsak fát úgy, hogy egy másik fával ütögetem. Késsel lényegében kajád dolgozok fel és nyársat vágok meg hegyezek.

• Tetszik
Reactions: Pocok75
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Hát ez mekkora :)
Hadi használata szerintem kérdéses, de így feltuningolva vizespalackot nem nagyon láttam
HTB1yHXCNpXXXXbaapXXq6xXFXXX9.jpg

HTB1K7XWNpXXXXXPXVXXq6xXFXXXV.jpg

HTB1y0NKNpXXXXb5aXXXq6xXFXXX0.jpg

• Tetszik
Reactions: aquarell