"Egyre több szíriaiak meg vannak győződve arról: Oroszország nem jön, hogy meghódítsa, hanem, hogy segítsen" [a kényeseknek, remélem érthető]
"Egyre több szíriaiak meg vannak győződve arról: Oroszország nem jön, hogy meghódítsa, hanem, hogy segítsen" [a kényeseknek, remélem érthető]

ez '90-ben már egyszer kitudódott, hogy mennyire jók az első generációs patriotok ellen...Nana, városokat támadni kiváló fegyver még hagyományos töltettel is, akkora célpontot azért többnyire eltalálhatnak vele. Nem pontcélok ellen jó, de lakosságot terrorizálni és ipari területeket rombolni azért alkalmas. Annak se örülne senki...
vagy minap, amikor 4 jemeni scudot szedtek le a szaúdiak. ennél már az is jobb ha irammal lőnék izraelt...Hat ezen semmit sem latok sajna...
v koszi, igy mar ertelmezheto a kep.
Ezt én is tudom, de azt is, hogy minden légvédelmet túl lehet terhelni a célpontok mennyiségével. 4 Scud-ot egy alkalmas légvédelem persze hogy lelő, 14 egy időben indítottat már nem biztos, 40-et meg biztos hogy nagyon nehezen. Nem tudom fejből Szíriának hány Scud-ja és hány indítója van, te tudod? Persze abban igazad van, ebben bejelentésben a fenyegetés volt a lényeg, amit viszont sokféleképpen be lehet váltani, nemcsak Scud-al.ez '90-ben már egyszer kitudódott, hogy mennyire jók az első generációs patriotok ellen...vagy minap, amikor 4 jemeni scudot szedtek le a szaúdiak. ennél már az is jobb ha irammal lőnék izraelt...
amúgy ennek nem hadászati, hanem ahogy mások már írták, diplomáciai jelentése van.
ez a támadás a 21.századi lövész-harcászat toplevel szintje:
- először azt hittem, találatot kapott a t72-esük, de nem, csak az űrből is lehet látni a füstjét
- egymást rángatják ki a bmp-ből
- a futás a hernyósok után fenomenális, benny hill zenét alá
- a góprós csávó sajátját is lövi, ezé majdnem kap egy taslit is a társától
- tuti csak azért lődözik el a kalák lőszerét, hogy kevesebb málhával kelljen futni

Technikai oldalról, a 0:21-nél a gép hajtóműve biztos beszív
D) a rakéta üzemanyag maradványból egy kis anyagot
rolleyes
,

a különféle változatokkal együtt több száz, de jóval kevesebb volt 2011 körül az indítók száma...Ezt én is tudom, de azt is, hogy minden légvédelmet túl lehet terhelni a célpontok mennyiségével. 4 Scud-ot egy alkalmas légvédelem persze hogy lelő, 14 egy időben indítottat már nem biztos, 40-et meg biztos hogy nagyon nehezen. Nem tudom fejből Szíriának hány Scud-ja és hány indítója van, te tudod? Persze abban igazad van, ebben bejelentésben a fenyegetés volt a lényeg, amit viszont sokféleképpen be lehet váltani, nemcsak Scud-al.
Technikai oldalról, a 0:21-nél a gép hajtóműve biztos beszívD) a rakéta üzemanyag maradványból egy kis anyagot
rolleyes
,
amely a magas hőmérsékleten reakcióba lép az égő kerozinnal. Vagy a pilóta babot evett.
Új fegyver új mellékhatások.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..