[BIZTPOL] Szíriai helyzet

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

öröm nézni, ahogy az arabok rohangálnak fel alá.

C8X5VigXgAAJtRU.jpg

Van precíz orosz csapásmérés csak jelenleg nem a szu-30/35 gép adja hanem a szu-34-es.

Rengetek olyan képességük van az oroszoknak ami az afgán háborúkor nem is létezett.

Calibr , K-101,ka-52 , t-90, Orlan -10 szárazföldi drónok. ,szu-34, Vityebszk zavaró.

Amerika Hangja
É-Szíriában az USA 5 légibázist használhat. Az ötödik a héten elfoglalt tabkai reptér, ahol már folyik a helyreállítás.
A fő bázis a Kobane melletti, ahol csak márciusban legalább 50 db C-17 és legalább 100 db C-130 leszállás volt.
http://www.voanews.com/a/us-led-coalition-increasing-airfield-capabilities-in-syria/3791891.html

Miért érzem én azt, hogy Asszad maradásának támogatása USA részről ehhez köthető. Marad a területi egység, Kurdok autonómiát kapnak, és orosz-amerikai vállalatok fogják kitermelni az olajat, és távolról figyelni Iránt. :)

a nagyon demokratak kozvetlen talalatot kapnak egy SAA tanktol.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Érdekes ez az oldal. Van egy cím, meg egy fotó. Nincs leírás vagy cikk, se videó. Így ha megrohadok se tudom meg, ki adta a pénzt, mert az oldalnak szar a motorja.

Én látok cikket, nem lehet, hogy AdBlock, vagy hasonló blokkolja nálad?
Egyébként az első szemlézett cikk itt szinte ugyanaz: https://888.hu/article-nemzetkozi-sajtoszemle-154
Erről a videóról van bene szó(német felirat van hozzá):

Embedded media from this media site is no longer available

Ez egyébként 99%, hogy egy megrendezett videó, az egész történet arra emlékeztet, mint amikor a névtelen(vagy az arab Kovács Pistának megfeleltethető névvel ellátott), de magas rangú Hezbollah parancsnok leül egy izraeli újságíróval, és arról kezd el hencegni, hogy Aszad egy báb, és valójában ők meg az irániak irányítják Szíriát, valamint az oroszok is csak azért vannak ott, hogy az ő taktikáikat ellessék...

Van adblock. Akkor lehet az fogja meg, de így adblock mellett is látszik, hogy az oldal felét valami társkereső reklám foglalná el.
De ha ilyen kamu hír, nem is ér meg annyit, hogy kikapcsoljam az adblockot. Frei Tamás minőség. :)