Én csak a kis csövet láttam az aszfaltban, egy érthetetlen kupakkal.Az oroszok szerint is bombáztak csak szerintük a gáz a lebombázott helyről jött ki. Szóval ez az új verzió ellentmond az iszlamista és az orosz verziónak is. Ezt ki állítja?
Ürügy kell, mert Asszad túlságosan erőssé vált és esetleg még a végén be tudná fejezni a háborút... Röhej. 
Két videó Khan Sheykhunból aznap reggel:
Másnap feltöltött videó állítólagos gázterjedésről?

Már csak az a kérdés hogy miért nincs erről videó kivéve egy sima bombázást. Azt nem látták bezzeg mikor lemészároltak 100 katonát.Szerintem egy ilyen vegyszeres tüzérségi lövedéknek nem kellene neki ekkora krátert csinálnia.
ritka kep, napszemuveg nelkul:
![]()

Az USA. cirka két hónap leforgása alatt háborúval fenyegeti É-Ko.-t,Szíriát Oroszostúl,Felvonul a D-Kínai tengeren és Japán partjainál Kínával kekeckedve,Iránra megint újjal mutogat,és a kedvencem hogy a homokszínű szarjaival meg a röhej ACU. mintás katonáival teletömi a Baltikumot a medvét basz...va.Érdekes látták a radarokkal a gépeket amik ledobták a vegyi bombákat, a szírek az első óra óta ezt mondják csak éppen vegyi gyárat bombáztakMár csak az a kérdés hogy miért nincs erről videó kivéve egy sima bombázást. Azt nem látták bezzeg mikor lemészároltak 100 katonát.
http://www.nbcnews.com/storyline/sy...ft-dropped-chemical-weapons-civilians-n743431
A helyzet fokozódik

Én nem vagyok Asszád rajongó, őszintén mindegy, mi lesz vele.... Mindig próbálok logikusán nézni a dolgokra. Most is.... Szír oldalról van-e értelme vegyibombákat dobálni egy kis vidéki városra? Nincs. Bevették Allepót, Palmirát, szépen haladnak tovább, náluk a kezdeményezés....Minek nekik ez? Valaki próbáljon nekem felsorolni legalább EGY OKOT, LEGALÁBB EGY, minek tették volna ezt??!!!!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..