[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Még olyan nagy károkról nem jelent meg felvétel. Kiégett repülők stb...
Most még minden ország csendben van. Azért nem döngetik a mellüket, hogy ez helyes tett volt. Lapítanak, mint ...a fűben.
Szerintem hagyhatják Trumpot, előbb-utóbb a saját népe fogja likvidálni.
Ránézésre is egy debil, jól reprezentálja az usákokat.

Vegigolvasva az utolso kommenteket igy nekem eleg "szinhazias" megoldasnak tunne. Az amik kilonek 50 tomahawkot, de szolnak elore az oroszoknak,h. szoljanak a kormanyeroknek, hogy utolso pillanatban vonuljanak el nehogy megseruljenek (valakiknek nem volt lehet mar eleg idejuk). Ez igy osszegezve nagyon ugy tunik, hogy csak maszatolas. Mondhatja azt, hogy o sokkal hatarozottabban reagalt mint Obama, de hat olyan osszevisszanak tunik az egesz.

• Tetszik
Reactions: gacsat and bat77
Trump megmutatta hogy kemény gyerek, nemcsak szavakban. Szerintem már meg akarta mutatni, csak az alkalmat várta. Putyin mit reagálhat erre ? Az elkövetkező napok majd megadják rá a választ. Feltehetően romlik tovább a szíriai helyzet. Bár szerintem ez senkit nem érdekel a résztvevők közül. Ami nekünk hátrány, hogy megint agyalhatunk, kivel barátkozzunk jobban. Mert úgy gondoltuk, kicsit fellélegezhetünk és jóban lehetünk mindkét nagyhatalommal, egy időben, ebből semmi gáz. Most itt van... NATO tagok vagyunk ,de ezt a támadást nem a NATO hajtotta végre, csak az amerikai erők, egymagukban, saját döntésük alapján.

Hm, azért erre én nem számítottam. Ez valamilyen szinten presszió a kínaiakra is, ÉK kapcsán.

"Nagy balhé" szerintem nem lesz ebből.

Még olyan nagy károkról nem jelent meg felvétel. Kiégett repülők stb...
Most még minden ország csendben van. Azért nem döngetik a mellüket, hogy ez helyes tett volt. Lapítanak, mint ...a fűben.
Szerintem hagyhatják Trumpot, előbb-utóbb a saját népe fogja likvidálni.
Ránézésre is egy debil, jól reprezentálja az usákokat.

Az a helyzet, hogy Klingonné meg még debilebb. Vagyis kifejezetten egy gátlástalan hatalommániás gonosz szipirtyó.

• Tetszik
Reactions: szegcsab
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: tarzaan
Ezekután nincs nemzetközi jog. Most temetődött el végképp. Ez most egy háborús bűncselekmény volt az USA részéről, megszegve minden nemzetközi jogot. Az oroszoknak ideje lenne elindítani ezerszm a fegyverszállítást Iránba mert az lesz a következő...
volt egy kis reményem Trump megválasztásakor de az most szertefoszlott, a világ egy még sötétebb hely lett...

Egyenlőre a hírek alapján mind a hatvan rakétát egy a Shairati bázis kapta Homs kormányzóságban.Az infrastuktúra kampó de a személyi veszteség minimális 3-4 katona 2-3civil.A ott tartózkodó géppark nem volt jelentős.
Oroszország azonnali BT. összehívást kezdeményezett.

Tramp és az USA. ezzel felrúgott egy statusquo. Izrael már most bejelentette,hogy ennek okán jogot formál a precíziós csapásmérésre a közel keleten.
Tramp lánya (jogilag is a kabinet tagja) egy Izraeli/Amerikai állampolgár milliárdos felesége.
Nem az a baj,ami most történt hanem az,hogy ettől fogva bárki aki teheti és kellő hátszele van önkényesen támadhat meg szuverén országot ha neki úgy tetszik mondvacsinált indokkal.
Most azt hiszik egyesek,hogy de fasza kemény ez az usa., nem most követték el a hibát.

A hangulatom most:

Szerintem nem eszik olyan forrón a kását. Donaldnak meg kellett mutatni az otthoni héjáknak hogy milyen kemény csávó. De nem akart III. világháború közeli helyzetet kirobbantani ,ezért előre egyeztetett az oroszokkal. Ellőttek kb 50miliió dollárnyi rakétát és okoztak némi épületkárt.
Lesz némi nyilatkozat háború ,meg ENSZ cirkusz aztán minden megy tovább mint eddig.

• Tetszik
Reactions: zeal
Most mindazon országok akikkel amerikának/izraelnek konfliktusai vannak,látják azt ,hogy olyan vezetése van amerikának ami az eddigiekkel ellentétben kiszámíthatatlan és nyíltan agresszív.Így jogosan akár egy megelőző csapást is mérlegelhetnek és eszement fegyverkezésbe fognak fogni az egyetlen számukra elérhető és elrettentő irányba a tömeg pusztítás irányába.
Ha hozzá teszem,hogy ez a támadás gyakorlati haszonnal semmit sem ért hiszen a szír kat. potenciált nem befolyásolja viszont a politikát most sikerült az ötvenes évekre süllyesztenie totális balfaszságnak tekinthető.
Az egyébként nem alaptalanul paranojára hajlamos oroszország ezek után vajon ,hogy fog cselekedni pl. a nyugati körzetben ukrajnában,?
És most ez jó?

A twitter nem felejt
C8y8RSTUAAAHi_5.jpg:large