Militavia és a HTKA

Status
Not open for further replies.
A 2. VH óta 248 fegyveres konfliktus volt Kék Bolygónkon. Ebből 201-et az US kezdett.
Az US alapitása (1776 ) óta eltelt 241 év alatt 222 évet fegyveres konfliktusokban töltött el.:confused:
Küzdenek az egyetemleges békéért, és elviszik minden barbár népnek a demokráciát, s a piacgazdaságon alapuló amerikai jólétet :P!

Wikizz màr rà erre, te intelligencia- bestia.:)
"Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint egy disznóval a sàrban birkózni. Egy idő utàn ràjössz, hogy mèg ëlvezi is"
Legalbb maradnàl a műszaki kerdéseknél. Ahhoz legalàbb valamit èrtesz, ill. helyesen tudsz màsolni. :cool:
Ezek után fogadj el tőlem egy virtuális taslit.

Ezek után fogadj el tőlem egy virtuális taslit.
Minden viccest mellőzve::confused:
Sajnos meg kell neked mondjam, hogy édesapadnak gyerek korodban le kellett volna kevernie par nem virtuàlis fülest neked ( ha pedig lekevert, akkor sokkal többet kellett volna lekeverjen...),hogy megtanulj civilizaltan viselkedni. Nem 34 éves vagyok, tudom miről beszelek.
Véleményem szerint, sajnos te vagy messze a legnagyobb bunkó ezen a forumon. Mërnök ide vagy oda. Az élő bizonyiték vagy arra, hogy az egyetem elvegzése nem csinàl ertelmiségit automatikusan valakiből. Legfeljebb egy szakbarbàrt.
Off. Bannolhat Mac.

• Tetszik
Reactions: vilmoci
Minden viccest mellőzve::confused:
Sajnos meg kell neked mondjam, hogy édesapadnak gyerek korodban le kellett volna kevernie par nem virtuàlis fülest neked ( ha pedig lekevert, akkor sokkal többet kellett volna lekeverjen...),hogy megtanulj civilizaltan viselkedni. Nem 34 éves vagyok, tudom miről beszelek.
Véleményem szerint, sajnos te vagy messze a legnagyobb bunkó ezen a forumon. Mërnök ide vagy oda. Az élő bizonyiték vagy arra, hogy az egyetem elvegzése nem csinàl ertelmiségit automatikusan valakiből. Legfeljebb egy szakbarbàrt.
Off. Bannolhat Mac.
Amilyen sértést volt képed bevágni szmájlival és azok után még ez leírni. Hallod, kurva vastag arcbőr kell ehhez...
Az lehet, hogy szakbarbár vagyok - egyébként nem, mert nem csak HT-vel foglalkozom hobbi szinten - rólad eddig azt tudni, hogy lelkes putyin rajongó vagy és ennyit. Sértegetésben világbajnok vagy, de a referenciáidat valahogy nem látom....

Tudád más szemében a szálák, de sajátodban a gerendát sem.

Valahogy a helyi háborúk többsége mégis úgy kezdődött, hogy a komcsi ország lerohanta szomszédját...
Hmmm...szerintem tévedsz.
Én mindössze kettőről tudok ahol egy kommunista ország lerohanta a szomszédját. Korea és az Afgán háborúk sorozatából az orosz szezon.
Az összes többi 45 utáni helyi háború ami eszembe jut - Vietnam, arab-izraeli háborúk, Falkland, Irak-Irán, Irak-Kuwait, Szerb-Horvát, Afganisztán (USA szezon) stb... - másként kezdődtek.

Én mindössze kettőről tudok ahol egy kommunista ország lerohanta a szomszédját. Korea és az Afgán háborúk sorozatából az orosz szezon.
Az összes többi 45 utáni helyi háború ami eszembe jut - Vietnam, arab-izraeli háborúk, Falkland, Irak-Irán, Irak-Kuwait, Szerb-Horvát, Afganisztán (USA szezon) stb... - másként kezdődtek.
No meg nekem eszembe jut még néhány CIA fémjelezte akció, pl. mint a Disznó öböl, s egy két "jó és demokratikus diktátor" hatalomra segítése itt ott a világban pl. Pinochet, aki szerintem nem volt jobb ember mint Asszad.

No meg nekem eszembe jut még néhány CIA fémjelezte akció, pl. mint a Disznó öböl, s egy két "jó és demokratikus diktátor" hatalomra segítése itt ott a világban pl. Pinochet, aki szerintem nem volt jobb ember mint Asszad.
Ha folytatni arajátok ezt kérem tergyétek egy nem technikai topikban.

Más Az Sz-75/125 kész, az Sz-200 bedolgozása zajlik. Elég jó ütemben sikerült mostanában haladni.

bx8qoqcyp81zdcfs0l2d.jpg

Legyen?

A baj az, hogy attól fogva, amit betettem, nincs önálló fejezet. Ha pl. a SAM-eket még ki is adnám, egy részét nem értené a többség, mert nincs megmagyarázva egy csomó dolog abban a konkért fejezetben. Nem lehet innentől fogva csak úgy szeletelni...

Status
Not open for further replies.