[BIZTPOL] Magyarország

Egyébként egy dolgot kellene meglépni. Az állam helyében "civil" szervezetekkel EU népszerűsítési kampányba kezdeni köztük, hogy ott mennyi a segély,mennyi pénz van, lám aq migránsok is milyen faxa kégliket kaptak, stb. Aztán segíteni nekik egy odaútra szóló jeggyel. Amekkora hiszti volt náluk mikor Kanadába megindultak anno, meg franciába,UK-be,svédbe nem kell nagy energiát fektetni ebbe. Generálnák magukat mint az albánok pár éve.

Egyébként egy dolgot kellene meglépni. Az állam helyében "civil" szervezetekkel EU népszerűsítési kampányba kezdeni köztük, hogy ott mennyi a segély,mennyi pénz van, lám aq migránsok is milyen faxa kégliket kaptak, stb. Aztán segíteni nekik egy odaútra szóló jeggyel. Amekkora hiszti volt náluk mikor Kanadába megindultak anno, meg franciába,UK-be,svédbe nem kell nagy energiát fektetni ebbe. Generálnák magukat mint az albánok pár éve.
Ez nem is rossz ötlet! Eddig nem is értem, hogy nem jutott eszembe. A románoknál szépen le is lépett sok cigány, csak náluk az a szerencsésebb, hogy a nyelvük hasonlít 1-2 nyugat európai nyelvre. A magyar cigány meg félne, hogy éhenhalna szerintem.

Történelmi tévedés, Lenin elvtárs csatolta a nyugat orosz területeket (az akkori Novorossziárlt) Ukrajnához, hogy ezzel adminisztratív módon megváltoztassa Ukrajna etnikai képet, és ez akkor jó ötletnek tűnt.
nem tudom, minek erőlködsz. Panozt rohadtul nem szokták zavarni a tények...
Itt van például, hogy azzal érvel, hogy a rozsdások keresztények és nem kéne a keresztényeket a muszlim és hindu országokba küldeni.
A rozsdások nem keresztények.

• Tetszik
Reactions: szuvorov
nem tudom, minek erőlködsz. Panozt rohadtul nem szokták zavarni a tények...
Itt van például, hogy azzal érvel, hogy a rozsdások keresztények és nem kéne a keresztényeket a muszlim és hindu országokba küldeni.
A rozsdások nem keresztények.

"A rozsdások nem keresztények."
Nem hiszem, hogy egy nepre csak ugy ki lehet jelenteni, hogy keresztenyek vagy nem keresztenyek. Vannak koztuk keresztenyek, fake keresztenyek (mint a hazai keresztenyek java resze), ateistak, stb.
Egyebkent tenyleg nem kene kuldeni oket sehova, integralni kene oket, kemenyen betartatott szabalyokkal. Ok ugyanis ehhez az orszaghoz tartoznak.

"A rozsdások nem keresztények."
Nem hiszem, hogy egy nepre csak ugy ki lehet jelenteni, hogy keresztenyek vagy nem keresztenyek. Vannak koztuk keresztenyek, fake keresztenyek (mint a hazai keresztenyek java resze), ateistak, stb.
Egyebkent tenyleg nem kene kuldeni oket sehova, integralni kene oket, kemenyen betartatott szabalyokkal. Ok ugyanis ehhez az orszaghoz tartoznak.
Na jó azért tényleg nem mindet kéne elküldeni ez igaz, sokuk végez rendes építő jellegű munkát.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Na jó azért tényleg nem mindet kéne elküldeni ez igaz, sokuk végez rendes építő jellegű munkát.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Így van, nagyon jó hasznát vennék a Balkánon létrejövő telepeiken, felépíthetik maguknak a saját államukat. Még integetnék is nekik.

Mégis mit vártál? :D
Már nem csak azt döntik el hogy ki a magyar, de azt is ők akarják eldönteni ki a keresztény.
Persze ha leoroszozom őket joggal akkor megsértődnek.

Az elso reszere: ebben egyetertunk. Ugyanezt nyomja a te oldalad az allando demokraciatemetessel, nacizassal, stb.
A masodik helyesen igy hangzik: "ha leoroszozom őket, joggal megsértődnek"

Pont jol illusztraljatok az irracionalitast mindket oldalrol idonkent, mar ne haragudjatok...

Ilyenkor azert fogom a fejem.
Fogd, legalább látszik, hogy az "ezzel megindokoltad" reád is vonatkozik :)
1,5 millió embert nem tudsz integrálni, marad a két csoport közötti kiszorítósdi. Valahogy meg kell oldani, a németekhez passzolás lehetőségéről lemaradtunk,marad a behülyítésük és a szervezett kiköltöztetésük olyan helyekre ahol a politikusokat és a rendszer kulcsembereit meg tudjuk venni, hogy együttműködjenek velünk. Na, ez a hely a Balkán.

• Tetszik
Reactions: borisz
Fogd, legalább látszik, hogy az "ezzel megindokoltad" reád is vonatkozik :)
1,5 millió embert nem tudsz integrálni, marad a két csoport közötti kiszorítósdi. Valahogy meg kell oldani, a németekhez passzolás lehetőségéről lemaradtunk,marad a behülyítésük és a szervezett kiköltöztetésük olyan helyekre ahol a politikusokat és a rendszer kulcsembereit meg tudjuk venni, hogy együttműködjenek velünk. Na, ez a hely a Balkán.

Technikai ertelemben veve lehetseges az integracio, politikaiban nem (mar az EUban maradva vagy az EU reformja nelkul).
Most sem gondolom, hogy veszett fejsze nyele lenne a dolog, csak normalis, hosszu tavu programok kellenenek.

Technikai ertelemben veve lehetseges az integracio, politikaiban nem (mar az EUban maradva vagy az EU reformja nelkul).
Szerintem neked nincs személyes tapasztalatod saját közegükben élő cigányokkal. Díjazom a jóindulatúságodat de ez sajnos technikailag lehetetlen.

Szerintem neked nincs személyes tapasztalatod saját közegükben élő cigányokkal. Díjazom a jóindulatúságodat de ez sajnos technikailag lehetetlen.

Szerintem meg eleg sok van, nem keveset eltem problemas helyeken itthon. Pont ezert gondolom, hogy nem lehet oket masszakent kezelni es ugyanezert gondolom, hogy rendparti hozzaallassal + kiegeszito programokkal sok dolgot el lehet erni, csak hianyzik hozza a politikai akarat (nem lenne ilyen durva a helyzet, ha a rendszervaltaskor esszel kezeltek volna a politikusok a szituaciot PC helyett).

• Tetszik
Reactions: fip7 and antigonosz
Wow, a balrad is Oroszországba költözik (balrad.ru)

Régi cím:
http://www.balrad.com

Új cím:
http://balrad.ru

Lassan komplett oroszországi emigrációja lesz Magyarországnak? :eek:

fejlec4.jpg

Szerintem meg eleg sok van, nem keveset eltem problemas helyeken itthon. Pont ezert gondolom, hogy nem lehet oket masszakent kezelni es ugyanezert gondolom, hogy rendparti hozzaallassal + kiegeszito programokkal sok dolgot el lehet erni, csak hianyzik hozza a politikai akarat (nem lenne ilyen durva a helyzet, ha a rendszervaltaskor esszel kezeltek volna a politikusok a szituaciot PC helyett).

Kb semmit sem lehet elérni náluk programokkal,ha mégis,azt mostmár fizessék ők.
Amíg polkorrekt módon programozol,addig a képedbe röhögnek,ne áltassuk egymást.
;)

• Tetszik
Reactions: zeal and vilmoci
Ezzel megindokoltad:)
lehet, túllőttem egy kicsit a célon, de azért a néhány normálisért nem éri meg az összeset megtartani. Egyszerűen gazdaságtalan volna. (már így is rengeteget buktunk a jelenlétükön)
Most szombaton volt alkalmam egy kerepesi általános iskolában megtapasztalni, hogy mit jelent az integrációjuk...
Rendkívül rossz minőségű, bármire teljesen használhatatlan emberanyag. A legszomorúbb az, hogy a fehérek közül is lealjasodik hozzájuk sok.
De tényleg, egyik-másik aljasabb, mint panoz :eek: