Érdekességek a világ országaiból

Egy HD kamerától, meg gondos utómunkáktól egy afrikai lepratelepet is el lehet adni Bora Bora ként.
Szóval Miami Beach, Schladming, Saint Tropez, Pasadena, St. Moritz, Rimini és Monte Carlo is csak lepratelepek... szerinted...
Ilyen alapon tudsz mondani a Földnek egyetlen pontját is ami bizonyíthatóan nem lepratelep szerinted?!

Hajólátogatók.

DACbJmJXYAAb4f_.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed

• Tetszik
Reactions: fip7
Lada Transzformer

• Tetszik
Reactions: antigonosz
Nem viccel a csaj,hányan bírnánk pár hektárról begyűjteni a szénát villával? :rolleyes:

Nem viccel a csaj,hányan bírnánk pár hektárról begyűjteni a szénát villával?

Oroszországban azért van minden szedett vetett akár foghiányos orosznak nője mert sok az ilyen parasztos csaj.
Kis orosz vidékeken rengetek ilyen csinos (parasztos ) csaj van aki szerény és hűséges és így van ez Ukrajnában

Oroszországban azért van minden szedett vetett akár foghiányos orosznak nője mert sok az ilyen parasztos csaj.
Kis orosz vidékeken rengetek ilyen csinos (parasztos ) csaj van aki szerény és hűséges és így van ez Ukrajnában

A közös múlt és a rokonság miatt hasonlítanak az ukránok keleti szomszédjukhoz, ugyanakkor látni az emberek lelkében hogy jobban igénylik a szabadságot és a jobb életet, ezért állnak közelebb az európaiakhoz mentalitásban az ukránok. Ők nem a tatároktól származnak.

Nem viccel a csaj,hányan bírnánk pár hektárról begyűjteni a szénát villával? :rolleyes:
Felénk a nök àlltak a kocsi tetején elosztani és a ferfiak dobtàk fel a (többnyire bàlàzott..) szénàt/szalmàt....
Estére azt sem tudtam, fiù vagyok vagy làny, ùgy kikészültem...

• Tetszik
Reactions: gacsat
Felénk a nök àlltak a kocsi tetején elosztani és a ferfiak dobtàk fel a (többnyire bàlàzott..) szénàt/szalmàt....
Estére azt sem tudtam, fiù vagyok vagy làny, ùgy kikészültem...

Szemre a nagyfater van fent a kocsin,azért a csaj dobálja a szénát,szerintem.

A közös múlt és a rokonság miatt hasonlítanak az ukránok keleti szomszédjukhoz, ugyanakkor látni az emberek lelkében hogy jobban igénylik a szabadságot és a jobb életet, ezért állnak közelebb az európaiakhoz mentalitásban az ukránok. Ők nem a tatároktól származnak.

Jézus!!!! Te még sohasem voltál Ukrajnában, sem Oroszországban, de még élő ukránt vagy oroszt se láttál. Ukrajna és az európai mentalitás. :D
Persze Bosznia is Európa, meg Törökországnak is van még európai területe.