[BIZTPOL] Szíriai helyzet

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 690
14 653
113
Én meg megcsinálnám az oroszok helyébe hogy átlövetnék az szírekkel szándékosan és várva a válaszcsapást már szu-30 sm gépekkel várnám R-77 fedélzeten .

Már csak próbaképp is ha lelövik a zsidókat minden hülye arab rohan majd szu-30 venni :D:D
Ne legyen kétséged, akkor azokat is lelőnék.
TomJerBD1-13.jpg
 
  • Tetszik
Reactions: rappali_
T

Törölt tag 008

Guest
Az oroszok a zsidók ellen a fülük botját se fogják megmozdítanio_O egyébként az újabb bejegyzések szerint az izraeliek már tankokkal is átlőnek a magaslatokról.
Egyes feltételezések szerint kihasználva a zavart még Aszad győzelme előtt meg akarják kaparintani az ENSZ. által előírt pufferzónát.
Igen, nekem is ez jött le, hogy azért lövöldöznek, hogy legyen okuk bevonulni és egy törökökéhez hasonló pufferzónát kialakítani.

Szerintem szíria már rég fel lett osztva, már csak az új határok elfoglalása történik.
 

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 466
19 048
113
Mondjuk bevallom én sem lőnék a zsidó gépekre mert voltak olyan jó arcok hogy jenki nyomás ellenére leszállítsák a fejlett drónokat amiket most használnak Szíriába.
 
  • Tetszik
Reactions: tindalos and gacsat

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
3 976
22 234
113
Tudod, Ő meghalt, a hazája védelmében. Nem kéne okoskodni, és messzemenő víziókat felállítani.

Hogy a halálát kik okozták, az egy másik témakör. Ezzel is foglalkozhatnál.

Tovabba ot es a hozza hasonlokat nem kell befogadni, mert ott maradt es a harcot valasztotta a migranskodas helyett... :)
 

tomippo

Well-Known Member
2016. május 16.
3 308
10 229
113
  • Tetszik
Reactions: kacsacsor

gioo

Well-Known Member
2015. december 25.
13 788
17 336
113
Ne legyen kétséged, akkor azokat is lelőnék.
TomJerBD1-13.jpg
Olyan mintha nem akarnátok megérteni,hogy senki se repül át sehova,milyen légi harcról vizionáltok?Olyan közel vannak egymáshoz ,hogy gépágyúval lőhetnék egymást és tulajdonképpen lövik is.
 
  • Tetszik
Reactions: laiki
T

Törölt tag 1586

Guest
annyira gyűlölt diktátor a hazájában,hogy Viktor nagyobb felhajtással megy el egy focimeccsre o_O
Ha így folytatja nem lesz hosszú életű...
(Persze lehet hogy csak propaganda és az egész család egy tankban utazott :))

Persze lehet hogy golyóálló merci, meg millió testőr mellett sem húzná sokáig. Ha valakit ki akarnak nyírni azt ki is fogják..
Arról lehet tudni ki a második vonal ha Ő kiesik? Ahogy elnézem a gyerekei még fiatalok úgyhogy az egyenesági trónutódlás még v.színű nem lehetséges.