Mindn, amit tényként mondanak, csak vélemény.
S minden, amit ténynek látunk, csak szubjektív ttapasztalat.
Marcus Aurélius
Ezzel azt akarod mondani, hogy sokaknak csakis a saját szubjektív "valóságképe" számít igazán és ettől semmilyen tény nem tántoríthatja el? Hát, ha igen, akkor azt hiszem igazat kell adnom.
Elvileg a "Khibny" fantázianévre hallgató zavaró rendszert nem kompatibilis a Szu-24-el. (elvileg!!) Én azt gondolom,hogy valahol a kettő közt van az igazság.Túlzó ,hogy ilyen szinten kiütnének egy rombolót viszont,hogy komolyan zavarnák főleg a felderítési rendszereit az simán el tudom képzelni.Egyébként mi van akkor ha a bombázók csak tesztelni mentek és nem is azokról ment maga a zavarás.Magyarán zavartak más honnan pl. felszíni hajóról a repülők pedig ahhoz kellettek,hogy az amik gyakorlatilag tapasztalják,hogy látjátok mi ilyet is tudunk üzenet átmenjen nekik.
Alapvetően ,és ez már a hideg háborúban is így volt ,direkt szivárogtattak ki egymásnak dolgokat pont az egyensúly és így a béke megőrzése érdekében.
off. vége.
Tényleg felesleges ezen túl sokat rugózni. Az én hibám, hogy nem bírom megállni, amikor ilyesmi előjön, pláne, ha ilyen makacsul ismétlődik is, de hát hibátlan ember nincs, nem igaz?
Akkor a tények:
Az oroszok több amcsi hajót körberepkedtek. Nyilván demonstrációs céllal. Mint ahogy a körberepkedett hajók is demonstrációs céllal voltak ott, ahol.
Az amcsiknak ez nem nagyon tetszett. De értelemszerűen a szájkaratén kívül mást nem tettek, mivel nyílt konfliktusba nem akarnak kerülni az oroszokkal.
Ami elképzelhető és valószínű is:
Az oroszok megpróbáltak minél több infót összeszedni az amcsi hajók kisugárzásáról, a radarokról, stb.
Ami ugyan elképzelhető, de nem valószínű, mivel ez már elég súlyos cselekedet lenne, ami nem maradt volna válasz nélkül:
Az oroszok közelről zavarni akarták, vagy akár sikeresen zavarták is az amcsi hajók rendszereit.
Ami pedig totálisan baromság, minden valóságalapot nélkülözve:
Kiütötték az AEGIS-t a Hibinivel, elmenekült a hajó, megbénult a hajó, vontatni kellett a hajót, a tengerészek tömegesen beadták a felmondásukat, stb.
És mégegyszer, amit linkeltem (itt amúgy megkövetném bokit, amiért a múltkor úgy nekiestem, mivel azóta rájöttem, hogy azért nincs már fent KRET közvetlen oldalán az a cikk, mert az oroszok mostanában rengeteg állami vállalatuk angol felületét szanálták és ennek esett áldozatul többek között az adott cikk is), az még mindig a KRET kijelentése az esetről. Ha valakinek ez sem elég, akkor annak már Putyin személyes megkeresése és általa ezen hoax cáfolása sem lenne az.