[BIZTPOL] Szíriai helyzet

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Én meg megcsinálnám az oroszok helyébe hogy átlövetnék az szírekkel szándékosan és várva a válaszcsapást már szu-30 sm gépekkel várnám R-77 fedélzeten .

Már csak próbaképp is ha lelövik a zsidókat minden hülye arab rohan majd szu-30 venni :D:D
Ne legyen kétséged, akkor azokat is lelőnék.
TomJerBD1-13.jpg

• Tetszik
Reactions: rappali_
Az oroszok a zsidók ellen a fülük botját se fogják megmozdítanio_O egyébként az újabb bejegyzések szerint az izraeliek már tankokkal is átlőnek a magaslatokról.
Egyes feltételezések szerint kihasználva a zavart még Aszad győzelme előtt meg akarják kaparintani az ENSZ. által előírt pufferzónát.
Igen, nekem is ez jött le, hogy azért lövöldöznek, hogy legyen okuk bevonulni és egy törökökéhez hasonló pufferzónát kialakítani.

Szerintem szíria már rég fel lett osztva, már csak az új határok elfoglalása történik.

Mondjuk bevallom én sem lőnék a zsidó gépekre mert voltak olyan jó arcok hogy jenki nyomás ellenére leszállítsák a fejlett drónokat amiket most használnak Szíriába.

• Tetszik
Reactions: tindalos and gacsat
Tudod, Ő meghalt, a hazája védelmében. Nem kéne okoskodni, és messzemenő víziókat felállítani.

Hogy a halálát kik okozták, az egy másik témakör. Ezzel is foglalkozhatnál.

Tovabba ot es a hozza hasonlokat nem kell befogadni, mert ott maradt es a harcot valasztotta a migranskodas helyett... :)

Azt hiszem a torok proxik nemsokara kapnak a frakkjukra. Megszuntettek az Khufsa vizuzem aramellatasat, ez latja el vizzel Aleppot.

Azt hiszem a torok proxik nemsokara kapnak a frakkjukra. Megszuntettek az Khufsa vizuzem aramellatasat, ez latja el vizzel Aleppot.

Az SDF max US proxy és a környéken barátságban élnek az SAA-val.

Nem emiatt nincs áram, nyár van és a törökök se engedik át a szükséges víz mennyiséget.

• Tetszik
Reactions: kacsacsor

• Tetszik
Reactions: fishbed