Haditechnikai beszélgető

Status
Not open for further replies.
Fura élményben volt ma részem. Elmentünk strandolni a családdal Montpellier mellé Dél-Franciaországban. Éppen vertem bele a homokba a napernyőt mikor a barátnőm kérdezte hogy mik ezek? És az égre mutatott. Odanéztem és azt hittem rosszul látok, mert 2 db mi 24 es vagy 35 ös repült felfegyverezve. Legalábbis voltak valamik a szárnyakra függesztve. A mi 24 et ismerem még a honvédségből, pumával sokat repültem franciaországban, tigre es gazelle helókat láttam már akció közben így kizárt hogy Francia gyártmány volt. Az elejükön tisztán láttam a jellegzetes döntött szélvédőt, a félszárnyakat...Terepszínűek voltak szürke és fekete vagy sötétkék. Valaki tud valami gyakorlatról vagy vásárlásról? Vagy ennyire erősen tűzött a nap?:eek:

Portugáliában volt egy NATO hadgyakorlatahol a lengyelek és románok is részt vettek.

Ma 14:00 és 14:30 körül nagyjából Gyöngyös-Jászspáti vonalon kétcsoportban . 2-2 Black Hawk és 1-1 Chinook .... Utóbbinak félelmetes hangja volt... Vajon mi volt az úticél ?

Vajon mi volt az úticél ?

Nem biztos, de nem kizárt, hogy azok is Romániába mentek, mint az előttük érkezett Apache-ok:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Elég érdekes dolgot találtam ma a használtautó.hu-n:
https://www.hasznaltauto.hu/egyeb/egyeb/sd._kfz._251-11725053
II. VH-s német csapatszállító 18 millióért :)
Ezt is meg kell venni hozza. 1943-as evjarat. :)
https://www.hasznaltauto.hu/hajo/uszomu_lakohajo_uszaly/egyeb/nemet_csapatszallito_uszomu-10851032
https://www.hasznaltauto.hu/hajo/uszomu_lakohajo_uszaly/egyeb/nemet_csapatszallito_uszomu-10851032
10851032_4.jpg

• Tetszik
Reactions: szuvorov and fip7
Nem semmi!

30 évvel ezelőtt ez még scifi lett volna

• Tetszik
Reactions: zeal
És megadja valóban azt az érzést mintha úgy repülnénk mint egy madár szabadon. Vagy egy szuperhős pl zöld manó

• Tetszik
Reactions: eadx
Mennyi balf@sz van,elképesztő,a csaj a kalával ráfordul a pasijára simán,a rendőrségi oktató lábon lövi magát,mag a cowboy is,miközben előrántja a stukit.Nálam a vadász kapja a darwin díjat,aki nekitámasztja a lepkefing deszkának a sörétest,kibiztosítva,majd eldől,és a pityu meglövi az okos gazdit,ilyen kor gondolkozok el,hogy mennyire vagyok balf@sz,nekem is sikerülne e meglőnöm magam a saját fegyveremmel,eddig 51-49-re vezetek magam ellen,talán nem lőném le magam.:eek:

• Tetszik
Reactions: arcas and szuvorov
Megvan e valakinek pdf, mobi, prc, vagy epub formátumban
Erwin Rommel -Gyalogság, Előre!
Című könyve?
Nagyon megköszönném

Ja scribden megtaláltam de csak olvasni tudom letölteni nem. Nemakarok fizetni érte. Azért köszi;)

Status
Not open for further replies.