Nem nagyobb mint egy Rosomak, vagy Pandur II, a Stryker talán kicsit alacsonyabb.
Mivel kedvelem a gépágyúját,meg a rakétáit,ezért megbocsájtom neki,hogy ilyen nagy.

Nem nagyobb mint egy Rosomak, vagy Pandur II, a Stryker talán kicsit alacsonyabb.

Nagyon úgy néz ki.Szerintem ez egy módosított BMP-2-es torony...
Viszont lehet hogy így már megfizethető lesz és megrendelik.Szerintem ez visszalépés a másik toronyhoz képest!
Viszont lehet hogy így már megfizethető lesz és megrendelik.
Nem tudom mennyi pluszt jelenthet ha a torony távirányítású?
Talán a személyzet valamivel védettebb a jármű belsejében...
Áhá szóval nincs pénz csúcstechnológiára? de fejlesszük a mig-35 utódját és a mig-31 utódját + a PAKFA.
Ennyit erről is![]()
Brezsok harci modul van rajtaÚj - emberes - toronnyal a Bumerang (állítólag a neve is új: K-17 Berezhlivyy)
Szerintem ez egy módosított BMP-2-es torony...
Egy 30mm-es 2A42 gépágyú;
Egy koaxiális 7.62mm PKT/PKTM géppuska;
Négy db 9M133 Kornet-E
Megrendelésről, gyártásról továbbra sincs szó...
![]()
![]()
![]()
http://defence-blog.com/army/russia-unveils-new-wheeled-infantry-fighting-vehicle-at-army-2017.html
Boki üzeni, hogy a témában tessék őt kérdezni, illetve érdemes minket figyelni mind FB-n mind a fórumon főleg így az Armija ideje alatt mert napi szinten jönnek a friss infóm (igen ez most itt a reklám helye)Áhá szóval nincs pénz csúcstechnológiára? de fejlesszük a mig-35 utódját és a mig-31 utódját + a PAKFA.
Ennyit erről is![]()

(igen ez most itt a reklám helye
mint ez a fos gagyi k-17 szovjet szerű izé
), akkor szerintem a költségekbe belefér egy rendes Epoha a Bumeránghoz is.Az amerikaiak az F-22-ből jóval kevesebbet gyártottak, mint azt tervezték.Áhá szóval nincs pénz csúcstechnológiára? de fejlesszük a mig-35 utódját és a mig-31 utódját + a PAKFA.
Ennyit erről is![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..