Nem nagyobb mint egy Rosomak, vagy Pandur II, a Stryker talán kicsit alacsonyabb.
Mivel kedvelem a gépágyúját,meg a rakétáit,ezért megbocsájtom neki,hogy ilyen nagy.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem nagyobb mint egy Rosomak, vagy Pandur II, a Stryker talán kicsit alacsonyabb.
Nagyon úgy néz ki.Szerintem ez egy módosított BMP-2-es torony...
Viszont lehet hogy így már megfizethető lesz és megrendelik.Szerintem ez visszalépés a másik toronyhoz képest!
Viszont lehet hogy így már megfizethető lesz és megrendelik.
Nem tudom mennyi pluszt jelenthet ha a torony távirányítású?
Talán a személyzet valamivel védettebb a jármű belsejében...
Áhá szóval nincs pénz csúcstechnológiára? de fejlesszük a mig-35 utódját és a mig-31 utódját + a PAKFA.
Ennyit erről is
Brezsok harci modul van rajtaÚj - emberes - toronnyal a Bumerang (állítólag a neve is új: K-17 Berezhlivyy)
Szerintem ez egy módosított BMP-2-es torony...
Egy 30mm-es 2A42 gépágyú;
Egy koaxiális 7.62mm PKT/PKTM géppuska;
Négy db 9M133 Kornet-E
Megrendelésről, gyártásról továbbra sincs szó...
http://defence-blog.com/army/russia-unveils-new-wheeled-infantry-fighting-vehicle-at-army-2017.html
Boki üzeni, hogy a témában tessék őt kérdezni, illetve érdemes minket figyelni mind FB-n mind a fórumon főleg így az Armija ideje alatt mert napi szinten jönnek a friss infóm (igen ez most itt a reklám helye)Áhá szóval nincs pénz csúcstechnológiára? de fejlesszük a mig-35 utódját és a mig-31 utódját + a PAKFA.
Ennyit erről is
(igen ez most itt a reklám helye
Az amerikaiak az F-22-ből jóval kevesebbet gyártottak, mint azt tervezték.Áhá szóval nincs pénz csúcstechnológiára? de fejlesszük a mig-35 utódját és a mig-31 utódját + a PAKFA.
Ennyit erről is