Ez egy nagyon komoly járgány. Nekem egyre jobban tetszik![]()
Nekem azóta tetszik, hogy először kikerült róla kép.
 Nagyon korrekt cuccnak tűnik. És szerintem sokkal jobban néz ki, mint a VBCI-klón Atom. Örülök is, hogy nem az lett a befutó.Ez egy nagyon komoly járgány. Nekem egyre jobban tetszik![]()
 Nagyon korrekt cuccnak tűnik. És szerintem sokkal jobban néz ki, mint a VBCI-klón Atom. Örülök is, hogy nem az lett a befutó.<blockquote rel="fip7">Ez egy nagyon komoly járgány. Nekem egyre jobban tetszik![]()
 Nagyon korrekt cuccnak tűnik. És szerintem sokkal jobban néz ki, mint a VBCI-klón Atom. Örülök is, hogy nem az lett a befutó.
 Jovore mutatják be a RAE-n az orosz UVZ-s (miután a szankciós majomság miatt kiléptek a projektbol a franciaák) ATOM változatot. TEhát állami UVZ vs magánkézben lévo VPK(a Bumerang készítoje)<blockquote rel="wolfram"><blockquote rel="fip7">Ez egy nagyon komoly járgány. Nekem egyre jobban tetszik![]()
 Nagyon korrekt cuccnak tűnik. És szerintem sokkal jobban néz ki, mint a VBCI-klón Atom. Örülök is, hogy nem az lett a befutó.
 Jovore mutatják be a RAE-n az orosz UVZ-s (miután a szankciós majomság miatt kiléptek a projektbol a franciaák) ATOM változatot. TEhát állami UVZ vs magánkézben lévo VPK(a Bumerang készítoje) </blockquote>

Az a baj,hogy úgy van ez az UVZ mint a Szuhoj nagy a befolyásuk így akkor is ők kapnak mindent ha szarabb a termékük.
BTR-82A és BTR Bumerang közötti méretkülönbség (a fazon 170 cm magas)
![]()
![]()
avagy körkörösen megvéd az 500 méterről kilőtt 30 milliméteres volfrámmagvas páncéltörő lőszer ellen
Amúgy a gyári tesztek (VPK) a gyártó szerint eddig probléma nélkül zajlanak és év végéig elvileg befejeződnek, ami után következhetnek az állami tesztek. http://tass.ru/armiya-i-opk/3332812

nyugger
<blockquote>avagy körkörösen megvéd az 500 méterről kilőtt 30 milliméteres volfrámmagvas páncéltörő lőszer ellen
Ha jól olvasom ki a cikkből akkor a Bumerangnak STANAG 4569 szintű páncélzata van avagy körkörösen megvéd az 500 méterről kilőtt 30 milliméteres volfrámmagvas páncéltörő lőszer ellen. Amúgy a gyári tesztek (VPK) a gyártó szerint eddig probléma nélkül zajlanak és év végéig elvileg befejeződnek, ami után következhetnek az állami tesztek. http://tass.ru/armiya-i-opk/3332812

Mindenesetre a korábbi BTR -hez képest hatalmas előrelépés ez a Bumeráng!![]()
nyugger
<blockquote>avagy körkörösen megvéd az 500 méterről kilőtt 30 milliméteres volfrámmagvas páncéltörő lőszer ellen

<blockquote rel="wolfram"><blockquote rel="fip7">Ez egy nagyon komoly járgány. Nekem egyre jobban tetszik![]()
 Jovore mutatják be a RAE-n az orosz UVZ-s (miután a szankciós majomság miatt kiléptek a projektbol a franciaák) ATOM változatot. TEhát állami UVZ vs magánkézben lévo VPK(a Bumerang készítoje) </blockquote>A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..