BTR Bumerang (Oroszország)

Ez egy nagyon komoly járgány. Nekem egyre jobban tetszik :-)

Nekem azóta tetszik, hogy először kikerült róla kép. :) Nagyon korrekt cuccnak tűnik. És szerintem sokkal jobban néz ki, mint a VBCI-klón Atom. Örülök is, hogy nem az lett a befutó.

<blockquote rel="fip7">Ez egy nagyon komoly járgány. Nekem egyre jobban tetszik :-)

Nekem azóta tetszik, hogy először kikerült róla kép. :) Nagyon korrekt cuccnak tűnik. És szerintem sokkal jobban néz ki, mint a VBCI-klón Atom. Örülök is, hogy nem az lett a befutó.
</blockquote>

Még várjál ......:) Jovore mutatják be a RAE-n az orosz UVZ-s (miután a szankciós majomság miatt kiléptek a projektbol a franciaák) ATOM változatot. TEhát állami UVZ vs magánkézben lévo VPK(a Bumerang készítoje)

Az a baj,hogy úgy van ez az UVZ mint a Szuhoj nagy a befolyásuk így akkor is ők kapnak mindent ha szarabb a termékük.

BTR-82A és BTR Bumerang közötti méretkülönbség (a fazon 170 cm magas)
rbMzZpGi2nQ.jpg

7pIVMAcajpw.jpg

VPK-7829 (BMP K-17) Bumeráng:
https://www.youtube.com/watch?v=pAlbW2iiIvY

<blockquote rel="wolfram"><blockquote rel="fip7">Ez egy nagyon komoly járgány. Nekem egyre jobban tetszik :-)

</blockquote>

Még várjál ......:) Jovore mutatják be a RAE-n az orosz UVZ-s (miután a szankciós majomság miatt kiléptek a projektbol a franciaák) ATOM változatot. TEhát állami UVZ vs magánkézben lévo VPK(a Bumerang készítoje) </blockquote>

Miért, de miért kell elvenni mindig az ember kedvét... :( :D

Az a baj,hogy úgy van ez az UVZ mint a Szuhoj nagy a befolyásuk így akkor is ők kapnak mindent ha szarabb a termékük.

Ott van nekik az Armata platform, az is jó nagy megrendelés. Érjék be szépen azzal és hagyják békén a Bumerángot!

BTR-82A és BTR Bumerang közötti méretkülönbség (a fazon 170 cm magas)
rbMzZpGi2nQ.jpg

7pIVMAcajpw.jpg

Az ergonómiai és védettségbeli különbség meg még ennél is jóval nagyobb lehet.

Ha jól olvasom ki a cikkből akkor a Bumerangnak STANAG 4569 szintű páncélzata van avagy körkörösen megvéd az 500 méterről kilőtt 30 milliméteres volfrámmagvas páncéltörő lőszer ellen. Amúgy a gyári tesztek (VPK) a gyártó szerint eddig probléma nélkül zajlanak és év végéig elvileg befejeződnek, ami után következhetnek az állami tesztek. http://tass.ru/armiya-i-opk/3332812

nyugger

avagy körkörösen megvéd az 500 méterről kilőtt 30 milliméteres volfrámmagvas páncéltörő lőszer ellen

Ez LvL 6-os szint amit a Puma produkál C konfigurációban kb 41 tonnás tömeg mellett.Szóval szerintem csak szemből LvL 6 a védettsége vagy feltalálták az oroszok a spanyolviaszt.

Amúgy a gyári tesztek (VPK) a gyártó szerint eddig probléma nélkül zajlanak és év végéig elvileg befejeződnek, ami után következhetnek az állami tesztek. http://tass.ru/armiya-i-opk/3332812

Helyes, nagyon helyes! :)

nyugger

<blockquote>avagy körkörösen megvéd az 500 méterről kilőtt 30 milliméteres volfrámmagvas páncéltörő lőszer ellen

Ez LvL 6-os szint amit a Puma produkál C konfigurációban kb 41 tonnás tömeg mellett.Szóval szerintem csak szemből LvL 6 a védettsége vagy feltalálták az oroszok a spanyolviaszt.</blockquote>

Csak az újságíró költötte hozzá azt a feltehetően körkörös 30 mm-elleni védelmet.

Ha jól olvasom ki a cikkből akkor a Bumerangnak STANAG 4569 szintű páncélzata van avagy körkörösen megvéd az 500 méterről kilőtt 30 milliméteres volfrámmagvas páncéltörő lőszer ellen. Amúgy a gyári tesztek (VPK) a gyártó szerint eddig probléma nélkül zajlanak és év végéig elvileg befejeződnek, ami után következhetnek az állami tesztek. http://tass.ru/armiya-i-opk/3332812

Szemből eléggé biztosan megvan ez a védelmi szint! Oldalról..., nagyon talán kategória, de inkább nem. Hátulról meg ránézésre sem! :P

Mindenesetre a korábbi BTR -hez képest hatalmas előrelépés ez a Bumeráng! :)

nyugger

<blockquote>avagy körkörösen megvéd az 500 méterről kilőtt 30 milliméteres volfrámmagvas páncéltörő lőszer ellen

Ez LvL 6-os szint amit a Puma produkál C konfigurációban kb 41 tonnás tömeg mellett.Szóval szerintem csak szemből LvL 6 a védettsége vagy feltalálták az oroszok a spanyolviaszt.</blockquote>
Igen ez körkörös 30 mm elleni védelem nekem is gyanús volt de azért beraktam hadd ne kelljen fordítózni :D

Mint látható ez egy átdolgozott verzió a tengerészgyalogosok számára.

<blockquote rel="wolfram"><blockquote rel="fip7">Ez egy nagyon komoly járgány. Nekem egyre jobban tetszik :-)

</blockquote>

Még várjál ......:) Jovore mutatják be a RAE-n az orosz UVZ-s (miután a szankciós majomság miatt kiléptek a projektbol a franciaák) ATOM változatot. TEhát állami UVZ vs magánkézben lévo VPK(a Bumerang készítoje) </blockquote>

Mire megjelenik - sőt letesztelik- az UVZ-s gyártmány addigra már sorozatban kéne gyártani a BUMERANGOT és az alváltozatait.
Már megint tökölnek.