Filmek és sorozatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
2 038
12 348
113
Last Ship 4. évad:
- 1-2. rész után: te atya úristen... o_O
- miután a dögvész 1 milliárd embert hagyott a bolygón (és mondjuk párszor fegyverré alakítva aerozolként szórták a vírust a 3. évadban, meg maga az ellenszer is fertőző a 2. évadban - szóval kellő humán b#szkolódás után) most megtámadta a NÖVÉNYEKET. Úgy, hogy az állatokat nem. És persze az egy és kétszikű haszonnövényeket, míg a többi fű-fa-alga köszöni, jól van. Na mármost tudjuk, mennyure hasonlít egy emberi sejt egy búzáéra, az meg egy almáéra. Biológus házi szakértőm már készítette a lángszórót, de végül utána ásott annyit, hogy elvileg a borsnak van olyan vírusa, ami emberre is hathat. De szerinte akkor az egész bolygónak kopár sziklává kellene válnia sok CO2-vel és jókora üvegházhatással.
- A fenti apróságokon túllépve (mégsem biológus sorozat, meg az egy szem kutató néni is belehalt a 2. évadba), a hadszintér most a Mediterráneum lesz, városállamokkal, beduinokkal és gusztustalanul kék, olajfás háttérrel. Meg okádék cgi-vel. Időnként annyira igénytelenek, mintha én rajzoltam volna. Legalább tennék át éjszakába a jelenetet, mert akkor úgyse látszik.
- Használják a fő löveget :rolleyes::oops::rolleyes:
- Chandler épp visszavonult Rambót játszik a gusztustalan görög szigetvilágban, cicázva a helyi maffiózóval - ezt mondjuk nem értem, mert az eddigiek alapján már vagy tucatszor kinyiffanthatta volna a csókát, de inkább meghúzta a húgát
- Tökön döföm magam, ha az egész évad arra lesz ráhúzva, hogy egy zacskó magot kergetnek, hogy abból oldják meg az amerikai és brit éhínséget.

Összességében: jóóó lesz ez :D:p

A komplett Last Ship sorozatot végignéztem. Mind a 3 évadot, még mielőtt Magyarországon bemutatták volna. Nekem az első évad elejét leszámítva( amikor egy Kirov osztályú hajó kergette őket) tetszett. Ott nem tetszett az igénytelen CGI és az, hogy a támadó oroszok mind amerikai helikopterekkel repültek. 2014-ben az amerikai fegyveres erőktől, vagy civil üzemeltetőtől simán kérhettek volna Mi-17-eseket.Nem hiszem,hogy ez megoldhatatlan lett volna egy Michael Bay nevével is reklámozott sorozat esetén. Ezt leszámítva egy izgalmas, pörgős sorozat volt. Ez a 4. évad inkább bőrlehúzásnak tűnik. Most nézem az első részt.
Amit Chandlerről írtál, szerintem azért lehet, mert vélhetően megunta már a hullagyártást. Ha nem unta volna meg, akkor maradt volna a haditengerészetnél.
De ahhoz, hogy teljesebb képet kapjunk, szerintem el kéne olvasni a könyvet, ami alapján a sorozat készült.

• Tetszik
Reactions: sirdavegd

sirdavegd

Well-Known Member
2016. január 5.
1 269
2 090
113
A Deffenders, Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones, Agents of Shield stb sorozatok megnézése alapján megállapíthattam, hogy Jessica Jones a legbüdösebb Marvel szuperhős. Végigtolni egy teljes évadot átöltözés nélkül bleeeehhh (oké, önhibáján kívül a hajlékában lassan csak az asztala és a piás üvege használható bármire is).

• Tetszik
Reactions: zeal

anonim999

Well-Known Member
2016. március 19.
2 696
4 453
113
Danger 5 második évadot azt hiszem a 3. részig bírtam. Ha még van elpusztítani való agysejted. Ettől minimum 20 pontot csökken az ember IQ-ja:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Érdekes egy sorozat:

• Tetszik
Reactions: sirdavegd

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
13 162
28 457
113
Vigyázat, vadnyugat! (1972)

• Tetszik
Reactions: szuvorov

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
17 455
21 211
113
Dobjatok már egy oldalt hol a fenébe lehet letölteni vagy megnézni neten az új majmok bolygóját ?
Az NCORE oldalon nincs fent .

Kukorica János

Well-Known Member
2016. szeptember 25.
576
686
93
  • Tetszik
Reactions: Roni

Kukorica János

Well-Known Member
2016. szeptember 25.
576
686
93
A The Expanse-t szeretném ajánlani minden sci-fi rajongónak! Az emberiség, már kijutott az űrbe és a naprendszert már kolonizálta, de még más csillagrendszerek meghódítása várat magára. A Föld, a Mars és az Öv szembenállását mutatja be a sorozat. Nagyon jó a politikai szál, a katonai szál, belevittek egy naprendszeren kívüli idegen szálat is de itt senki ne E.T.-re gondoljon. Izgalmas és fordulatokban gazdag a sorozat. A képi világa nagyon szép ez már nem a Star Trek 1 :D A második évaddal még jobb lett a sorozat! Jövőre jön a 3. évad. Csak ajánlani tudom.

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
2 038
12 348
113
A The Expanse-t szeretném ajánlani minden sci-fi rajongónak! Az emberiség, már kijutott az űrbe és a naprendszert már kolonizálta, de még más csillagrendszerek meghódítása várat magára. A Föld, a Mars és az Öv szembenállását mutatja be a sorozat. Nagyon jó a politikai szál, a katonai szál, belevittek egy naprendszeren kívüli idegen szálat is de itt senki ne E.T.-re gondoljon. Izgalmas és fordulatokban gazdag a sorozat. A képi világa nagyon szép ez már nem a Star Trek 1 :D A második évaddal még jobb lett a sorozat! Jövőre jön a 3. évad. Csak ajánlani tudom.

Az egyik kedvencem ez. A 2004-es Battlestar Galactica óta szerintem a legjobb sci-fi sorozat.

M

molnibalage

Guest
A csatorna egész jó.

• Tetszik
Reactions: Szpéter

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
54 384
92 027
113
A csatorna egész jó.

Az egyik legjobb játék.Amúgy nem tudom,hogy észrevettétek-e de a játékipar is átment minőségből mennyiségbe.Régen volt S.T.A.L.K.E.R.,GTA Vice City/San Anderas,CoD 1,CoD 4,Read Alert 2 most meg csak egyszer játszható ótvarok vannak.

• Tetszik
Reactions: Szpéter

sirdavegd

Well-Known Member
2016. január 5.
1 269
2 090
113
Ascension gondolom volt már, de ma ebédre tettem be és nem lehetett úgy felállni, hogy ne toljam le egyben mind a 6 részt. Spoiler nélkül nehéz róla beszélni, mert minden rész vége csavar egyet a sztorin.
Röviden: generációs hajó amit a 60-as években indítottak titokban az utazás 50. évében.
Szerencsére nem lett belőle több évad, mert így még jobban üt.
(Netflixen is fent van)

sidewinder12

Well-Known Member
2016. október 11.
2 038
12 348
113
Ascension gondolom volt már, de ma ebédre tettem be és nem lehetett úgy felállni, hogy ne toljam le egyben mind a 6 részt. Spoiler nélkül nehéz róla beszélni, mert minden rész vége csavar egyet a sztorin.
Röviden: generációs hajó amit a 60-as években indítottak titokban az utazás 50. évében.
Szerencsére nem lett belőle több évad, mert így még jobban üt.
(Netflixen is fent van)

6 rész van belőle? Én csak 3-at láttam sajnos. Pedig nagyon tetszett. Sajnáltam, hogy nincs tovább.

sirdavegd

Well-Known Member
2016. január 5.
1 269
2 090
113
6 rész van belőle? Én csak 3-at láttam sajnos. Pedig nagyon tetszett. Sajnáltam, hogy nincs tovább.
Én is háromra emléketem, de ma Netflixen 6 volt. Asszony oldotta fel az ellentmondást azzal, hogy a három rész eredetileg is ketté volt bontva. Szóval sajna nincs több. Viszont elég nehéz lett volna jól folytatni.
Kislány elteletportálta az XO-t a megfelelő bolygóra a la Dűne, csak fűszer nélkül. Ha utána dobja a hajót is, akkor max pár évszázad múlva pályára áll egy nagyon morcos cylon-armada a Föld körül és szétnúkozza.

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
17 455
21 211
113
Na gyerekek! Lehet megnézem a Zsivány 1-est és lenne jó pár kérdésem.

A film melyik rész után játszódik?