Állítólag jó film lett, lehet megnézem a hétvégén a moziban:
http://www.origo.hu/filmklub/blog/k...tom-hardy-kenneth-branagh-cillian-murphy.html
http://www.origo.hu/filmklub/blog/k...tom-hardy-kenneth-branagh-cillian-murphy.html
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nézz szét a Postán. Haver most vette meg eredetiben 200 ft értMeglepően jó minőségben megtaláltam a Dűne eredetit a youtube -on. Hátha valakit érdekel.
En pedig erre leszek kivancsi:
Ez milyen iszonyú jó könyv, nem bírtam lerakni!Szép új világ
De már most is itt tartunk a facebookkal, meg a hatalmas techfüggéssel, csak még épp nem ennyire fejlett a rendszer.
Remélem jó lesz, mert az utóbbi filmjeivel kitörölhettem.
En pedig erre leszek kivancsi:
Csak egyetérteni tudok dudival. A Strike Back (Válaszcsapás) az utóbbi évek egyik legjobb és legpörgősebb akciófilm sorozata!
Viszont egy dolgot fontos tudni róla. Az első évad és a többi között ég és föld a különbség! Tehát ha valaki a pörgősebb akciót várja, az még az első évadban nem fog igazán vele találkozni, mert az egy másik koncepciót képvisel. Az embernek olyan érzése van, mintha két külön sorozatot nézne (ez részben igaz is). Persze ez nem azt jelenti, hogy rossz lenne az első évad, csak itt még kísérleteztek vele. Fontos! Ahhoz, hogy azért képben legyünk mi történik körülöttünk, kötelező az elejétől nézni a sorozatot, és akkor is "végigszenvednünk" (macskaköröm nem idézőjel ) a kb első 6 részt, mert ami utána jön, az maga a paradicsom .
A sorozat egyébként hazánkban is játszódik kb 2-4 (vagy több) részen keresztül sok ismert hazai színésszel vagy média személyiséggel. És a poén az, hogy a magyar részek elviselhetőek, már-már elég jók. Persze azért lesz 1-2 megmosolyogtató jelenet meg ezt a sorozatot se szabad komolyan venni, de az utóbbi évek egyik legjobb akció sorozata!
Még valami:
a 2. évadtól látható és szóló főcím illetve főcímzene nálam a legjobbak között van, és sokszor fog szólni jó, komoly pillanatokban is. Kötelező hallgatni!
A zenekar neve és a szám címe pedig: The Heavy - Short Change Hero
10-ből nálam 8-8,5.
Az összes részt újranézem és az 5. évadot várom!
Danger 5 második évadot azt hiszem a 3. részig bírtam. Ha még van elpusztítani való agysejted. Ettől minimum 20 pontot csökken az ember IQ-ja:Annyira lelkes voltál, hogy nagyon unalmas estéken tovább erőltettem ezt a sorozatot, de továbbra is az a véleményem, hogy komoly ökölcsapás az agynak. ;]
Én már telítődtem a hülyeséggel, a 4. évaddal biztos nem fogom kínozni magam.