Majd az új Predator kisgyerekkel meg kifejezéstelen arcú színésznővel visszaadja a varázstSzanalmas, ahogy a gyerekkori kedvenciemet sorra alazzak le.

Majd az új Predator kisgyerekkel meg kifejezéstelen arcú színésznővel visszaadja a varázstSzanalmas, ahogy a gyerekkori kedvenciemet sorra alazzak le.

Majd az új Predator kisgyerekkel meg kifejezéstelen arcú színésznővel visszaadja a varázst![]()
Hat, erre egy fillert kar volt kolteni. Szanalmas, ahogy a gyerekkori kedvenciemet sorra alazzak le.
Az első rész végén azt sem tudtam miről van szó. Most kijött az ötödik rész, már összeállt a kép, de nem tudom mi lesz majd belőle, és szezononként 8 rész sem tűnik soknak. Viszont nézhető, habár nem egy Doktor House.Háát, elég furi de nézhető.
Megnéztem Netflixen, nem rossz.Közben kijött a War Machine, jelenleg 6.2 pontnál tart, de megnézem hátha mégis jó.
Amikor az 1000 évvel előttünk járó idegen hajó szarabbul céloz és lassabban tölt újra, mint egy úszó múzeum, és miközben egy országnyi terület köré áthatolhatatlan energiapajzsot képes vonni, az elsődleges fegyvere még mindig egy megnövelt Stielhandgranate. Ezután tényleg csak Rihanna hiányzott onnan.

Meglepően jó minőségben megtaláltam a Dűne eredetit a youtube -on. Hátha valakit érdekel.
A film is egy nagy klasszikus...A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..