Huha
Ő mondjuk mellettem is megállhatná a helyét
Csak ne legyen telepata, mert szerintem sok(K) lenne neki az ami róla eszembe jut
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
https://sg.hu/cikkek/film/124923/harom-uj-x-men-mozifilmet-jelentettek-be-2018-ra
Magik, Dani Moonstar, Cannonball, Sunspot és Warlock, és a hírek szerint Storm, valamint Charles Xavier is szerepet kapna.
PFFF előre borítékolható hogy hulladék lesz tini pi..ákkal telepakolt nyálas szarság.
A telepata megállja helyét köztük de a többi
Új VALERIAN - Official Trailer jött ki .
Remélem valami normális történet is lesz nem csak látvány.
Akkora ordas zskatnak tűnik, mint az állat. Főleg, hogy két olyan egyén a főszereplő, akik színészi teljesítménye 0.A trailerek alapján szkeptikus vagyok. Az Ötödik elem zseniális film, abszolút 10/10-es, de ezzel a filmmel kapcsolatban nekem SW PT/Marvel érzésem van. Túl sok a CGI, amitől élettelen az egész.
https://sg.hu/cikkek/film/124964/jovore-is-folytatodnak-a-kozonsegkedvenc-ncis-sorozatok
"közönségkedvenc" Ne fárasszanak már! ki nézi ezeket az olcsó hülyeségeket?
Akkora ordas zskatnak tűnik, mint az állat. Főleg, hogy két olyan egyén a főszereplő, akik színészi teljesítménye 0.
A film jó, csak nincs megmagyarázva a migráció, hogy miért mennek oda, mikor az egész világon mindenki terméketlen. Ez a része koncepciótlan a filmnek. A céltalansága az emberiségnek viszont nagyon átjön. Ha nincs jövője az emberiségnek, akkor mi értelme van az életnek?
Nem tudom volt-e már. Az ember gyermeke. Ajánlom mindenkinek, elég reális jövőképet mutat be. Nagyon depresszív, megrázó, de főleg a migráció ábrázolása miatt érdemes megnézni.
A film jó, csak nincs megmagyarázva a migráció, hogy miért mennek oda, mikor az egész világon mindenki terméketlen. Ez a része koncepciótlan a filmnek. A céltalansága az emberiségnek viszont nagyon átjön. Ha nincs jövője az emberiségnek, akkor mi értelme van az életnek?
Láttam már.
Ezt tegnap láttam, elég komoly film, keleti front, partizán szemszög. Főleg neked ajánlom Molni a CoH 2-ős megjegyzésed miatt.
Igen,hasonló a véleményem.Egy kicsit részletezhettek volna rajta,de amúgy jó film.A film jó, csak nincs megmagyarázva a migráció, hogy miért mennek oda, mikor az egész világon mindenki terméketlen. Ez a része koncepciótlan a filmnek. A céltalansága az emberiségnek viszont nagyon átjön. Ha nincs jövője az emberiségnek, akkor mi értelme van az életnek?
Hetek óta próbálom rászánni magam, de még nem sikerült nekifognom, a pontozása alapján jó kell legyen, igaz sok a Star Wars-buzi akik biztosan felpontoznak mindent. Ha úgyis otthon nézed meg minek kölcsönözni?Látta már valaki a zsivány egyest? Érdemes kikölcsönözni?
Pedig tudok ajánlani egy jó sorozatot, szerencsére nem a végtelenbe nyúlik, csak 7 vagy 8 részes, a címe Banished (Száműzetés). Viasat3-on ment, egyszer már végignéztük és most vasárnap 20.00-kor indul újra. A téma: fegyenctelep élete Ausztráliában amit a hadsereg katonái őriznek, de a felderítetlen terület miatt gyakorlatilag egy táborban élnek a katonák és elítéltek, férfiak-nők, pap és felesége, kormányzó is. Van benne bőven feszültség, ellentétek a kapcsolatok, éhezés-kajalopás, nők, besúgás, szökés/lázadási kísérlet miatt, kemény de nem szadista film. Aki tudja nézze meg az első részt, aztán dönthet hogy érdekli-e?!Több éve már, hogy nem nézek sorozatokat. Egyszerűen mert túl sok időt kötlek le. Pedig korábban néztem jópárat, de ahogy azok kifutottak, leálltam.
Látta már valaki a zsivány egyest? Érdemes kikölcsönözni?