Szerintem valamilyen BRM verzió.
A mérete alapján tippeltem elsőre BMP-1 v. -2 -nek. Végül is, ha ez egy BRM-1 akkor nem olyan sokat tévedtem.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem valamilyen BRM verzió.
Baltikumot se tudnák lerohanni szerinted?!! Jó lenne talán már eldönteni a valós fenyegetés mértékét...
Szerintem igen, csak hol a radar? Illetve esetleg rátették a tetejére a táskát? Vagy ez egy új/más/speciál típus? Azértr így eldugni egy BMP-t...
A szó amit keresel, skizofrénia.Nem meg mondtam hogy az 444 hívők egyik pillanatban. az Orosz veszélyről prédikálnak a másikban meg hogy mennyire gyerekesen gyengék![]()
Baleset történt a Zapad-2017 hadgyakorlat során. Egy Ka-52 heli ismeretlen okból tűzet nyitott olyan területre, ahol újságírók parkolták. Két ember kórházban van.
Két autó kiégett... azt írják. Emberek állapotáról még semmi hír. Még jó, hogy a nem a Putyin felé sült el.....Húha, ha még gépágyú lett volna akkor megúszhatták volna, de ez a pár db nem irányított rakéta bizony rendesen betalált.![]()
Két autó kiégett... azt írják. Emberek állapotáról még semmi hír. Még jó, hogy a nem a Putyin felé sült el.....
Azt írják, hogy nem szankciónalt indítás történt... Valaki bíztos, hogy repülni fog.De ezt így hogy a jó .....#&@ francba sikerült összehozniuk a pilótáknak, mert kb. 100-200m -en belül nyithattak tüzet...?! Na ezt a személyzetet nem fogják "agyondicsérni"...!!!
A legérdekesebb most megjelent orosz HM közlemény, ahol mindent cáfoljak. Annyi van a közleményben, hogy földi cél felé rárepülés során egyik heli célravezető rendszere tévesen befogta egy üres teherautót. Nincsenek sérültek.De ezt így hogy a jó .....#&@ francba sikerült összehozniuk a pilótáknak, mert kb. 100-200m -en belül nyithattak tüzet...?! Na ezt a személyzetet nem fogják "agyondicsérni"...!!!
A T-72B3M -et is használják a Zapad-2017 gyakorlaton:
BRM-1K-t illetve BMP-2-t rejtegettek így el a susnyásbanmi van a képen?
![]()
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..